Crowne Plaza Amsterdam City Centre

Crowne Plaza Amsterdam City Centre van Crowne Plaza Amsterdam City Centre

Door: Crowne Plaza Amsterdam City Centre  04-12-2006
Trefwoorden: Hotel, Race, Navigatiesysteem

Crowne Plaza Amsterdam City Centre was vrijdag 1 december 2006 de lokatie voor een welverdiende pitstop voor het vermoeide coureursteam van haar moederbedrijf, InterContinental Hotels Group (IHG), die met een raceauto van Londen naar Berlijn onderweg waren.

IHG, een werelwijde hotelgroep en Navigon, een producent van mobiele navigatiesystemen, zijn onlangs een innovatieve samenwerking aangegaan. Drie teams reden via verschillende routes van Londen naar Berlijn om een nieuw navigatiesysteem te testen, en stopten onderweg bij hotels die door het navigatiesysteem werden aangegeven, waaronder het Crowne Plaza Amsterdam City Centre.

De teams reden in drie VXR Vauxhall Astra’s, voorzien van de racekleuren en emblemen van Vauxhalls British Touring Car team, dat gesponsored wordt door Holiday Inn, een van IHGs succesvolle hotelketens. Het was dan ook niet moeilijk om de raceauto te herkennen toen deze vrijdagmiddag het Crowne Plaza Amsterdam City Centre bereikte.

Alsof de lange rit naar Berlijn nog niet genoeg was, moesten de teams onderweg ook nog enkele opdrachten uitvoeren, die door de hotels langs hun reisroute waren bepaald, waaronder het Crowne Plaza Amsterdam City Centre.

Steffanie Igel, Hotel Manager van het Crowne Plaza Amsterdam City Centre, zei hierover: “Dit is een geweldige gezamelijke aktie waarbij vele IHG hotels in Europa betrokken waren. Het was een eer voor ons om het team in ons hotel te verwelkomen en we hebben ze een goede voortzetting van hun reis naar Berlijn gewenst; we hopen dat onze pitstop een verkwikkend en revitaliserend effect voor de coureurs heeft gebracht.”

Trefwoorden: Hotel, Navigatiesysteem, Race

Contact Crowne Plaza Amsterdam City Centre

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share