KROONENBERG GROEP VERHUURT WINKELRUIMTE AAN BENETTON OP GROOT GELDERLANDPLEIN

Door: Cushman & Wakefield  21-04-2008
Trefwoorden: Vastgoed, Winkel, Winkelcentrum

Een ander positief bericht is dat het winkelcentrum onlangs door winkeliers als het veiligste winkelgebied van Amsterdam is bestempeld. Dit blijkt uit cijfers van de Amsterdamse Dienst Onderzoek en Statistiek.

Kroonenberg Groep is sinds begin 2008 eigenaar van het winkelcentrum door de aankoop van de retailportefeuille van het Philips Pensioenfonds. Hierdoor heeft het zijn positie in grotere kernwinkelgebieden vergroot.

Cushman & Wakefield heeft in de verhuur aan Benetton opgetreden namens Kroonenberg Groep, Kroese & Paternotte namens Benetton. Cushman & Wakefield was tevens betrokken bij de verhuur van de winkelruimten aan La Place en Esprit.
/EIND

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Cushman & Wakefield - Petra Geerdink - Marketing Communications & PR
E-mail: [email protected]
Telefoon: 020 - 800 2066
Mobiel: 06 - 215 77 266

Cushman & Wakefield is de grootste niet-beursgenoteerde vastgoed services firma ter wereld. Het is opgericht in 1917 en heeft 221 kantoren in 58 landen met meer dan 15.000 medewerkers. De firma vertegenwoordigt een breed scala cliënten, variërend van kleine tot Fortune 500-bedrijven. Het biedt een compleet aanbod vastgoedadvies binnen vier basisdisciplines: Transactie Services: het vertegenwoordigen van huurders en eigenaren voor kantoren, bedrijfsruimten en winkels; Capital Markets: aan- en verkoop van vastgoed, investment management, taxaties, investment banking en financieringen; Client Solutions: geïntegreerde vastgoedstrategieën voor grote bedrijven en vastgoedeigenaren en Consultancy Services: business en vastgoed consulting. Als een erkende leider in wereldwijd vastgoedonderzoek publiceert de firma een uitgebreide range onderzoekrapporten die beschikbaar zijn op het online Knowledge Center op www.cushmanwakefield.com.
Trefwoorden: Cushman & Wakefield, Kroonenberg Groep, Retail Benetton, Vastgoed, Winkel, Winkelcentrum,