De Restaurantcoach

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Leerdamhof 384 , 1108 CH Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over De Restaurantcoach

Onze horecaexpertise heeft geresulteerd in het opstarten van een gedegen horecaadvies-bureau, opererend in de veelzijdige gastvrijheidssector. We begeleiden en adviseren horecaondernemers op een succesvolle manier bij hun (zoek)tocht naar een professionele, plezierige bedrijfsvoering met een gezond rendement. Wij begeleiden starters met hun ondernemersplan, zijn sparring-partners van de horeca ondernemers, zijn beschikbaar als interim manager, kunnen assisteren bij aan- en verkoop en zorgen ervoor dat uw medewerkers op en top gastvrijheid uitstralen middels doelgerichte trainingen

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/DeRestaurantCoach/
Twitter: https://twitter.com/HADAS58

Categorieën: Business Services, Business Services & Consultancy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is De Restaurantcoach in Leerdamhof 384, Amsterdam Noord-Holland 1108 CH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1108 CH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821453]