Mailmedia overgenomen: Van Mil benoemd tot CEO van Dialogue Company

Door: Dialogue Company  11-05-2006
Trefwoorden: Internet, Marketing, Online Marketing

Amsterdam, 11 mei 2006 - Dialogue Company, het moederbedrijf van Veritate Nederland, Tripolis Solutions en AcceptEmail heeft alle aandelen van Mailmedia overgenomen van oprichter Johan van Mil. Dialogue Company groeit met deze overname tot een bedrijf van 47 mensen. Johan van Mil (1971) is benoemd tot Chief Executive Officer van Dialogue Company en volgt daarmee Kees Zegers op die zich zal gaan toeleggen op strategie ontwikkeling, fusies en overnames.

Van Mil (CEO) "Bedrijven willen steeds beter contact krijgen met hun prospects en klanten om zo een lange termijn relatie op te bouwen. Om een dialoog aan te gaan zijn zaken als het opbouwen van vertrouwen en respectvolle communicatie essentieel. Met de dochterbedrijven van Dialogue Company bieden wij opdrachtgevers een full service oplossing om deze dialoog aan te gaan: Software (Technologie), bestanden (Media) en advies (Communicatie). Dialogue Marketing is de logische, volgende stap na technology driven marketing uitvindingen als bijvoorbeeld e-mail marketing en permission marketing."

Naast zijn werkzaamheden binnen de groepsdirectie van Dialogue Company, waarin tevens Ir. Willem Stam en Ir. Maarten Oelering zitting hebben, zal Van Mil op dagelijkse basis verantwoordelijk blijven voor Mailmedia. Bij de dochterondernemingen van Dialogue Company zijn 47 mensen werkzaam. Het bedrijf kent vier business units die zich vanuit verschillende invalshoeken bezig houden met Dialogue Marketing: Veritate Nederland (strategie, creatie en implementatie); Mailmedia (exploitatie van e-mail en SMS-bestanden), Tripolis Solutions (software) en AcceptEmail (facturatie per email).

Over Johan van Mil
Johan van Mil is sinds 2002 als oprichter en directeur betrokken bij Mailmedia. Hiervoor werkte hij als commercieel directeur bij BNR Nieuwsradio en bekleedde diverse sales, marketing en management functies bij verschillende uitgevers. Van 2001 tot en met 2004 was Johan tevens voorzitter van de interactieve beroepsvereniging IPAN, om vervolgens plaats te nemen als voorzitter in haar Raad van Advies. Als nevenfuncties bekleedt Johan tevens de bestuursfunctie Interactieve Marketing binnen de DDMA (Nederlandse DM-branchevereniging).

Over Mailmedia
Full service permission marketing bureau Mailmedia verzorgt voor uitgevers zoals De Telegraaf Tijdschriftengroep, ID&T, Kluwer, PCM, Quote Media en Reed Business op exclusieve basis de exploitatie van e-mail en SMS bestanden. Mailmedia biedt adverteerders een gericht bereik door deze bestanden te verhuren voor Direct E-mail en SMS acties. Mailmedia werkt uitsluitend op basis van ontvangers die graag aanbiedingen per e-mail of SMS willen ontvangen (opt-in) en bereikt daarmee de individuele ontvanger die daadwerkelijk geïnteresseerd is in aanbiedingen. Mailmedia bestaat sinds 2002 en is vanaf de start winstgevend.

Trefwoorden: Bedrijfsovername, Full Service Permission Marketing, Internet, Marketing, Online Marketing,

Contact Dialogue Company

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share