Dierenkliniek De Wetering

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Weteringschans 141 , 1017 SE Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Dierenkliniek De Wetering

Dierenkliniek de Wetering is een dierenkliniek voor honden, katten en konijnen, met tevens aandacht voor vogels en bijzondere dieren (reptielen, fretten, konijnen, knaagdieren, etc) in hartje Amsterdam.

Wij zijn er voor u en uw huisdier, met als belangrijkste doel om een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van uw huisdier. Dit doen wij graag in overleg met u. Wij vinden het vooral belangrijk om de tijd die u en uw huisdier bij ons doorbrengen zo aangenaam mogelijk te maken.

Op de dierenkliniek zijn veel diagnostische en therapeutische mogelijkheden. Tijdens het consult kan de dierenarts bloed afnemen, de bloeddruk meten, een drachtecho maken, urineonderzoek en nog vele andere onderzoeken uitvoeren. Onze dierenartsen opereren uw huisdier met een goede monitoring, waarbij er een ECG (Electrocardiogram, hartfilmpje) wordt gemaakt, zuurstof en ademhaling gemonitord worden en de koolstofdioxide productie met een capnograaf wordt geregistreerd.

Uw dier kan in de dierenkliniek worden opgenomen en krijgt dan een comfortabel hok met voer-/waterbakjes en – indien van toepassing – een kattenbak. Honden worden regelmatig uitgelaten. In de opname kunnen de dieren worden aangesloten op het infuus, kunnen ze extra zuurstof toegediend krijgen of bijvoorbeeld worden gevoerd.

Op dinsdag- en vrijdagmiddag worden er huisvisites gedaan. De dierenarts legt dan in hartje Amsterdam huisbezoeken af per fiets.

Voor vragen kunt u de dierenkliniek bereiken per telefoon, het contactformulier op de website of kunt u bij ons binnen lopen. Wij hopen u binnenkort te zien!

Team van Dierenkliniek de Wetering te Amsterdam

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/DierenkliniekDeWeteringAmsterdam
Twitter: https://twitter.com/DKWetering

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Dierenkliniek De Wetering in Weteringschans 141, Amsterdam Noord-Holland 1017 SE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Honden diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Honden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1017 SE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827514]