Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Europaplein 19 , 1078 GS Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein

Onze dierenkliniek aan het Europaplein in Amsterdam bestaat al sinds 1973. Veertig jaar aan groeiende kennis, ervaring en faciliteiten heeft geleid tot een praktijk waar uitgebreide en hoogstaande diergeneeskundige zorg geleverd wordt. Ons deskundige team van dierenartsen en assistentes werkt samen om onze patiënten de beste behandeling te geven. Door regelmatige nascholing houden wij onze kennis op hoog niveau en kunnen we onze patiënten de beste en nieuwste behandelmethoden bieden. Persoonlijke zorg en aandacht staan bij ons hoog in het vaandel.

Bijna elke behandeling of operatie kan in onze dierenkliniek uitgevoerd worden. Bij onze expertises kunt u meer lezen over onze verschillende deskundigheidsgebieden. Uiteraard zijn we er ook voor de preventieve zorg in de vorm van vaccinaties, ontwormadviezen en dieetvoeding.

Naast het behandelen van honden, katten, konijnen en knaagdieren hebben wij specifieke kennis van vogels, reptielen en wildlife. Als enige in Amsterdam bieden wij diergeneeskundige hulp en adviezen voor vissen. Al meer dan twee decennia zijn wij als kliniek verbonden aan Artis en Stichting AAP.

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo, Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/dierenartsamsterdam
Twitter: https://twitter.com/DklEuropaplein

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein in Europaplein 19, Amsterdam Noord-Holland 1078 GS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bezorgservice diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Bezorgservice per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1078 GS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821381]