DockAdd bedenkt nieuwe oplossing voor soepel binnenvaren haven

DockAdd bedenkt nieuwe oplossing voor soepel binnenvaren haven van Dockadd Steigerstootranden

Door: Dockadd Steigerstootranden  14-05-2009

Op veler verzoek brengt DockAdd nu een hoekwiel op de markt. Met het hoekwiel, gemonteerd op de hoek van de steiger, kan het schip makkelijk de haven binnenvaren door de soepele en rollende beweging van het wiel.

Het hoekwiel bestaat uit 2 delen; het wiel en een voet in een hoekvorm. Het wiel is gemaakt van het materiaal flexibel PVC en makkelijk opblaasbaar door middel van een ventiel. De voet heeft een hoek van 90 graden en is van roestvrij staal. Het hoekwiel is makkelijk te bevestigen op de steiger. De voet wordt aan de boven- en zijkant van de steiger geschroefd, wanneer dit onderdeel op de steiger is bevestigd, kan heel gemakkelijk het wiel erop gedraaid worden.

De prijs van het hoekwiel is € 139,00 en leverbaar in de kleuren wit en donkerblauw. Naast de roestvrij staal uitvoering zijn de hoek- en steigerwiel nu ook gegalvaniseerd verkrijgbaar.

DockAdd heeft zich gespecialiseerd in het beschermen van de boot door middel van een grote verscheidenheid aan profielen en bumpers voor op de steiger. De producten van DockAdd zijn de ideale oplossing om zonder beschadigingen uw scheepshuis of haven binnen te varen.


Contact Dockadd Steigerstootranden

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share