DockAdd blijft zoeken naar optimale bescherming van zowel boot als steiger.

DockAdd blijft zoeken naar optimale bescherming  van zowel boot als steiger. van Dockadd Steigerstootranden

Door: Dockadd Steigerstootranden  14-05-2009

Naast de bestaande profielen ter bescherming van boot en steiger heeft DockAdd een nieuw effectief en duurzaam kunststof steigerprofiel ontwikkeld, het zogenaamde rail-profiel. Het rail-profiel is optisch gezien een zeer mooi profiel. Dit profiel is te gebruiken voor alle type schepen, maar met name geschikt voor schepen vanaf 40 foot.

Het profiel bestaat uit 2 delen; een rail en het profiel. De rail wordt tegen de zijkant van de steiger geschroefd en het profiel wordt er vervolgens in geschoven. De meterprijs van het profiel is € 36,00 en leverbaar de kleuren in wit en donkerblauw.

Dit uitzonderlijk sterke profiel wordt aan de binnenkant versterkt door een kruis. Het kruis geeft een extra bescherming tegen krachtige inslagen. Tevens geeft dit de mogelijkheid om het profiel extra te verstevigen door middel van het opvullen van de ruimtes met slangen van hetzelfde kunststof als het profiel.

DockAdd heeft zich gespecialiseerd in het beschermen van de boot door middel van een grote verscheidenheid aan profielen en bumpers voor op de steiger. De profielen van DockAdd zijn de ideale oplossing om zonder beschadigingen uw scheepshuis of haven binnen te varen.


Contact Dockadd Steigerstootranden

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share