Michel van Hemele kandidaat-commissaris bij DPA Flex

Door: Dpa Flex Group  26-10-2006

De directie van DPA Flex Group N.V. (DPA Flex) heeft, in overleg met de raad van commissarissen, het voornemen Michel van Hemele (50) voor te dragen als commissaris voor de onderneming. De voordracht zal in een, nog dit jaar bijeen te roepen buitengewone aandeelhoudersvergadering in stemming worden gebracht.

Michel van Hemele is een van de oprichters en managing partners van Essensys, leverancier van hooggekwalificeerd executive temporary management. Eerder was Michel van Hemele voorzitter van de raad van bestuur van Carestel, de beursgenoteerde catering groep en daarvoor, gedurende tien jaar, voorzitter van de raad van bestuur van Solvus, Europa's nummer vijf in human resources oplossingen. Daarnaast is hij ook een gerespecteerde professor in internationaal management en corporate strategy aan de EHSAL management school in Brussel. Michel van Hemele zetelt in een aantal raden van commissarissen van andere gerenommeerde internationale bedrijven, als commissaris of als voorzitter. De heer Van Hemele heeft de Belgische nationaliteit.

De directie van DPA Flex is tot haar keuze gekomen op basis van de zeer goede staat van dienst de heer Van Hemele in de branche en zijn ervaringen op het gebied van groei in een onderneming. De leden van de raad van commissarissen zien in de heer Van Hemele een waardevolle aanvulling op de aanwezige kennis en ervaring.

Peter Smit, CEO van DPA Flex Group NV: "Ik ben erg blij met de bereidheid van de Michel van Hemele, om zitting te nemen in de raad van commissarissen. Hij heeft veel ervaring in de branche die voor de toekomstige ontwikkeling van DPA Flex van onschatbare waarde kan zijn."


Contact Dpa Flex Group

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share