Voorzitter van RvC DPA Flex treedt terug als commissaris

Door: Dpa Flex Group  11-09-2006

De heer dr. J.M. Schröder legt per direct zijn functie bij de Raad van Commissarissen van DPA Flex Group N.V. (hierna DPA Flex) neer.

De heer dr. A.G. de Roever en de heer drs. E.J. Blaauboer blijven aan als commissarissen. De heer De Roever zal op interim basis de taken als voorzitter waarnemen, totdat voorstellen hierover aan de eerstvolgende aandeelhoudersvergadering kunnen worden voorgelegd.

De Raad van Commissarissen beraadt zich op de vervulling van de ontstane vacature, waarbij ze ernaar streeft op komende aandeelhoudersvergadering een nieuwe voordracht te doen.

De Raad van Commissarissen van DPA Flex hecht er waarde aan duidelijk aan te geven dat zij haar volledige vertrouwen uitspreekt in de directie en haar beleid.

Peter Smit, CEO van DPA Flex: "Het is heel jammer dat dit zo loopt, maar ik respecteer zijn besluit. Met het vertrek verliezen we een waardevolle voorzitter van de Raad van Commissarissen, die van groot belang is geweest voor de ontwikkeling van de onderneming. Wij zijn hem zeer dankbaar voor zijn inzet en werkzaamheden in de afgelopen jaren.
Rob de Laat en ik hebben groot vertrouwen in de aanblijvende commissarissen en zien eveneens de toekomst met vertrouwen tegemoet."


Contact Dpa Flex Group

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share