Een nieuwe manier om online te adverteren

Door: Dpconcepts  15-11-2006

AMSTERDAM, 20061110 -- dpConcepts heeft, onder de naam AdPeople, een nieuwe dienst geintroduceerd waarmee gratis op het internet professioneel geadverteerd kan worden. Deze dienst, en een online demonstratie, is te vinden op: www.adpeople.nl 
 
De reden van deze dienst is dat dpConcepts veel talentvolle ^ondernemers/personen tegenkomt waarbij het, op het internet aangeboden, produkt of dienst niet de verdiende aandacht krijgt. Adverteren op het internet is namelijk schrikbarend duur en daardoor niet voor iedereen mogelijk. En hoe aantrekkelijk of innovatief een produkt of dienst ook kan zijn, onbekend maakt onbemind.

Om die reden is AdPeople gelanceerd, met als doel om potentiele (internet) successen te ondersteunen. Uiteraard fungeert AdPeople ook als visitekaartje voor hetgeen dpConcepts kan betekenen m.b.t. internetoplossingen.

dpConcepts is een onderneming die zich richt op het ontwikkelen van innovatieve commerciële concepten gebaseerd op de mogelijkheden die Internet en andere technologieën vandaag de dag bieden.

Concepten worden hierbij geïnspireerd door trends in de markt en behoeften die consumenten mogelijk in de toekomst hebben. Een idee wordt niet enkel in een concept vertaald maar wordt tevens getest op haalbaarheid, waarna het ook daadwerkelijk tot uitvoering wordt gebracht. Hierbij wordt recht gedaan aan onze slogan:

'Turning ideas into reality'
dpConcepts werkt in opdracht van derden of ontwikkelt zijn concepten en de uitvoering daarvan volledig zelfstandig.