Driving4U BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Monitorstraat 13 15 , 1033 RM Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Driving4U BV

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van directieleden, managers en captains of industry in de daarvoor speciaal uitgeruste auto's. Onze zeer goed opgeleide chauffeurs zijn onder alle omstandigheden een goed gastheer en begeleider en natuurlijk ook meertalig zodat zij ook de buitenlandse gasten goed van dienst kunnen zijn. We hebben goede kennis van het wegennet waarbij we indien nodig gebruik kunnen maken van satellietnavigatie; alle auto's zijn uitgerust met GPS.
We zijn gespecialiseerd in ROAD SHOWS die volgens een strak schema moeten verlopen.
Onze afdeling limousine-vervoer maakt uw trouwfeest compleet met een van onze prachtige limousines. Ook voor feesten en evenementen zijn wij u graag van dienst.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Taxi & Limousine Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Driving4U BV in Monitorstraat 13 15, Amsterdam Noord-Holland 1033 RM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1033 RM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825634]