Eat2gather lanceert bedrijfskookboeken systeem

Eat2gather lanceert bedrijfskookboeken systeem van Eat2gather

Door: Eat2gather  06-11-2008
Trefwoorden: Bedrijven, Zakelijk, Cadeau

Het bedrijfskookboek:
Een culinair, handig en persoonlijk kado dat ideaal is om bijvoorbeeld het jubileum van een bedrijf te vieren, als kerstkado voor het personeel of als huwelijksgeschenk op een bruiloft. Het bedrijfskookboek is een maatwerkboek dat per bedrijf of groep gepersonaliseerd wordt.

Hoe werkt het?
Na het aanvragen van een offerte voor de verzorging van de bedrijfskookboeken ontvangt de aanvrager van Eat2gather voor elke medewerker een gebruikersnaam en een wachtwoord waarmee medewerkers kunnen inloggen op de website http://www.eat2gather.nl. Elke medewerker voert zijn persoonlijke gegevens, foto’s en favorite recept in. Vervolgens verzorgt Eat2gather het bedrijfskookboek met uw logo en zelf gekozen achtergrond kleur. Er zijn een aantal vaststaande formats voor het bedrijfskookboek maar mocht u specifieke wensen hebben voor de layout van het boek dan is dit altijd in overleg mogelijk.

 


 

Trefwoorden: Bedrijfskookboek, Bedrijfsuitje, Bedrijven, Cadeau, Culinair, Digitaal Systeem, Eat2gather, Evenement, Idee, Jubileum Geschenk, Kado, Kerstkado, Koken, Kookboek, Kookworkshops, Lancering, Organisatiebureau, Persoonlijk, Smoelenboek, Teambuilding, Zakelijk,