Bruidsparen tanken gratis

Door: Edelman Public Relations Worldwide  16-07-2009
Trefwoorden: Bruiloft, Trouwen, Gratis

Shell Mediacontacten
Den Haag, donderdag 16 juli 2009
21/09


PERSBERICHT

Bruidsparen tanken gratis
Shell geeft gedurende vijf weken gratis benzine weg aan ‘typetjes’

Op zaterdag 25 juli 2009 kunnen bruidsparen gratis tanken bij Shell in Heemskerk. Voor iedereen gekleed als bruid of bruidegom gaat anderhalf uur lang kosteloos de pomp open. De actie ‘Typetje Tanken’ is onderdeel van de Shell Gratis Liter Weken en biedt automobilisten vijf weekenden de mogelijkheid om gratis te tanken, mits gekleed als voorgeschreven typetje. Naast bruidsparen passeren onder andere ook zusters, kabouters en skileraren de revue.

Mensen verkleed als bruidspaar kunnen op zaterdag 25 juli gratis tanken bij het Shell-station aan de Communicatieweg in Heemskerk. Het concern zet anderhalf uur lang de pompen van Shell FuelSave Euro 95 en Shell FuelSave Diesel open voor bruiden en bruidegoms.

Kabouters en skileraren
De actie van Shell maakt deel uit van de Gratis Liter Weken, die lopen van juli tot en met september op alle Shell-stations. “Gedurende deze weken maken onze bezoekers kans op honderdduizenden gratis liters FuelSave-brandstof en tal van andere prijzen,” aldus Arthur Reijnhart, General Manager van Shell Nederland Verkoopmaatschappij. “Het weggeven van liters sluit aan bij de belofte van onze nieuwe zuinige brandstof Shell FuelSave. Deze brandstof bespaart tot een liter per tank , wat beter is voor het milieu en portemonnee.”

Onderdeel hiervan is dus het ‘Typetje Tanken’ waarbij op negen verschillende dagen op vooraf onthulde locaties in Nederland de pompen open gaan voor automobilisten die er bijzonder uit zien. Naast bruidspaar, luidt de dress code ook skileraar, kabouter, cowboys & indianen, en dokter of zuster. De locaties worden voor de gelegenheid uitgerust met een passende entourage. Zo kunnen de bruidsparen in Heemskerk bijvoorbeeld uitkijken naar een ovatie van een heus gospelkoor.

Honderden bruidjes
Op zaterdag 25 juli is het vanaf 12.00 uur allereerst de beurt aan bruidsparen om gratis de tank vol te gooien. Naar verwachting zullen honderden bruidjes hun opwachting maken bij het tankstation in de Randstad, waarna de actie vijf weekenden – steeds een vrijdag en een zaterdag – met een ander ‘typetje’ plaatsvindt in een ander gemeente in Nederland. Automobilisten kunnen voor informatie over data, locaties en kledingsvoorschriften vanaf 20 juli terecht op: www.shell.nl/gratistanken.

Over de Gratis Liter Weken
Gedurende een jaar heeft Shell een aantal grote acties op de tankstations. De Shell Gratis Liter Weken lopen van 1 juli 2009 tot en met 30 september 2009 en heeft als doel om de Shell FuelSave-brandstoffen verder onder de aandacht te brengen. Zowel Shell FuelSave Euro 95 als Shell FuelSave Diesel zijn ontwikkeld om tot een liter meer per tank te leveren , voor hetzelfde geld.

In samenwerking met de Bankgiro Loterij geeft Shell gedurende deze periode gratis prijzen weg. Bij aankoop van minimaal 25 liter brandstof ontvangen automobilisten een kanskaart die kans biedt op onder meer Shell FuelSave-brandstof, LCD-tv’s, navigatiesystemen, slipcursussen en reischeques. Daarnaast wordt na afloop van de actie onder alle deelnemers een Volkswagen Golf BlueMotion verloot. De actie ‘Typetje Tanken’ is onderdeel van deze Gratis Liter Weken. Voor meer informatie, zie: www.shell.nl/literweken.

EINDE BERICHT

------------------------

**NOOT voor de REDACTIE**

U kunt zich – onder vermelding van naam en contactgegevens – tot en met vrijdag 24 juli 2009 aanmelden voor aanwezigheid bij het spektakel in Heemskerk, via:

Edelman
Ivo van den Brand
E-mail: [email protected]  

Ten behoeve van eventuele luchtopnames/-foto’s is een hoogwerker bij het station beschikbaar. Voor vragen en/of meer informatie kunt u eveneens terecht bij de bovenstaande contactpersoon, via telefoonnummer: 020 – 30 10 980.

De adresgegevens van het Shell-station in Heemskerk zijn:

Shell-station HEEMSKERK
Communicatieweg 7
1967 PR Heemskerk

Trefwoorden: Benzine, Brandstof, Bruid, Bruiloft, Cowboy, Diesel, Dokter, Euro, Gospel, Gratis, Indiaan, Kabouter, Liter, Pomp, Reijnhart, Skileraar, Station, Tank, Trouwen, Verkoopmaatschappij, Weken,

Contact Edelman Public Relations Worldwide

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share