Cowboys en indianen tanken gratis

Cowboys en indianen tanken gratis van Edelman Public Relations Worldwide

Door: Edelman Public Relations Worldwide  10-08-2009
Trefwoorden: Arts, Gratis, Diesel

Den Haag, maandag 10 augustus 2009

PERSBERICHT

Cowboys en indianen tanken gratis
Nu de eer aan Drenthe en Groningen na 1.000 typetjes elders in het land

Op 14 en 15 augustus kunnen cowboys en indianen gratis tanken in achtereenvolgens Drenthe en Groningen. In zowel Assen als Haren zet Shell – in het kader van het op één na laatste weekend ‘Typetje Tanken’ – anderhalf uur lang de pomp open voor iedereen die er uit ziet als cowboy of indiaan. In de afgelopen drie weken zagen benzinestations al zo’n duizend fanatieke bruiden, kabouters of dokters passeren voor een gratis tank Shell FuelSave.

Mensen verkleed als cowboy of indiaan kunnen op vrijdag 14 augustus en zaterdag 15 augustus gratis tanken in respectievelijk Drenthe en Groningen. In Assen en Haren mag iedereen gekleed alsof ze rechtstreeks uit het Wilde Westen komen, kosteloos de tank volgooien met Shell FuelSave Euro 95 en Shell FuelSave Diesel. Een cowboyhoed, verentooi, jas met franjes en een spijkerblouse met sheriffster zijn komend weekend dus goed voor een gratis volle tank.

Duizend bruiden, dokters en kabouters
De actie in Assen en Haren betekent de vierde week van het Shell Typetje Tanken. In de voorgaande drie edities kwamen in totaal al zo’n duizend enthousiaste typetjes naar de tankstations in Heemskerk, Zoetermeer, Maarssen, Oosterbeek en Oldenzaal. Na de bruidsparen en kabouters in de eerste twee weken, luidde de dress code afgelopen weekend dokter of zuster. In navolging van het overweldigende beeld van honderden kabouters, werden de tankstations ditmaal overspoeld door drie- á vierhonderd medici.

‘Once upon a time in the east’
Cowboys en indianen kunnen aanstaande vrijdag en zaterdag vanaf 14.00 uur voor een gratis volle tank brandstof terecht bij het tankstation van Shell in respectievelijk Assen (Industrieweg 46b) en Haren (Rijksstraatweg 14). Aangezien eerdere edities van het Typetje Tanken leren dat de actie zeer succesvol is, worden klanten geadviseerd zich tijdig bij de locaties te melden. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht op: www.shell.nl/gratistanken.  

Skiles
Na het tankspektakel in Drenthe en Groningen krijgen ook automobilisten in Friesland en Flevoland nog de kans om de verkleeddoos van zolder te halen en dichtbij huis te delen in de gratis Shell FuelSave-brandstof. Dan is het namelijk de beurt aan skileraren in Lelystad en Leeuwarden.

Het Typetje Tanken, waarbij op negen dagen op vooraf onthulde locaties in Nederland de pompen open gaan, maakt deel uit van de Shell Gratis Liter Weken. Deze weken lopen van 1 juli tot en met 30 september 2009 en volgen op de introductie van Shell FuelSave Euro 95 en Diesel.

Honderdduizenden gratis liters
“Om deze introductie te vieren, geven we enkele honderdduizenden liters weg. Dit sluit aan bij onze belofte om te concurreren op brandstofkwaliteit, prijs en service,” vertelt Arthur Reijnhart, General Manager van Shell Nederland Verkoopmaatschappij. “Ons streven is om voortdurend de beste brandstof te bieden, tegen een concurrerende prijs. Daarom checken 300 Shell-medewerkers in het hele land dagelijks de prijzen bij andere benzinestations in de directe omgeving, op basis waarvan indien nodig de pompprijs wordt aangepast.”

Eerder dit jaar had Shell in onder andere Assen en Haren de ‘Elders goedkoper? Verschil terug!’-actie. Reijnhart: “Consumenten reageerden positief en het besef dat Shell niet duurder is dan de concurrent, is gegroeid. Daarbij komt dat de nieuwe zuinige brandstof tot een liter per tank bespaart en wordt aangeboden tegen dezelfde prijs als de ‘standaard’ Euro 95. Dat is in deze tijd erg welkom, want dit staat al snel gelijk aan dat ene ritje naar de zwemplas of het pretpark.”

Over de Gratis Liter Weken
In samenwerking met de Bankgiro Loterij geeft Shell gedurende de Gratis Liter Weken gratis prijzen weg. Bij aankoop van minimaal 25 liter brandstof ontvangen automobilisten een kanskaart die kans biedt op onder meer Shell FuelSave-brandstof, LCD-tv’s, navigatiesystemen, slipcursussen en reischeques. Daarnaast wordt na afloop van de actie onder alle deelnemers een Volkswagen Golf BlueMotion verloot. Voor meer informatie, zie: www.shell.nl/literweken.  

EINDE BERICHT

--------------------------------------

**NOOT voor de REDACTIE**

U kunt zich – onder vermelding van naam en contactgegevens – aanmelden voor aanwezigheid bij het tankspektakel in Assen of Haren via onderstaande contactpersoon. Voor vragen, beeldmateriaal en/of meer informatie kunt u eveneens hier terecht:

Edelman
Ivo van den Brand
E-mail: ivo.vandenbrand@edelman.com  
Telefoon: 020 – 30 10 980

De adresgegevens van de beide Shell-stations zijn:

Shell-station Industrieweg Assen 
Industrieweg 46b
9403 AB Assen

Shell-station Esserberg
Rijksstraatweg 14
9752 AD Haren (GN)

Trefwoorden: Arts, Benzine, Brandstof, Cowboy, Diesel, Dokter, Euro, Gratis, Indiaan, Liter, Reijnhart, Spektakel, Tank, Typetje, Verkoopmaatschappij, Verpleegster, Weken,

Contact Edelman Public Relations Worldwide

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share