Gratis pomp voor dokters

Gratis pomp voor dokters van Edelman Public Relations Worldwide

Door: Edelman Public Relations Worldwide  03-08-2009
Trefwoorden: Gratis, Diesel, Bruid

Den Haag, maandag 3 augustus 2009

PERSBERICHT

Kabouterenclaves bevolken tankstations in Maarssen en Zoetermeer
Gratis pomp voor dokters

Op 7 en 8 augustus kunnen dokters en zusters gratis tanken in achtereenvolgens Oosterbeek en Oldenzaal. In beide gemeenten zet Shell – in het kader van het derde weekend ‘Typetje Tanken’ – gedurende anderhalf uur de pomp open voor iedereen die er uit ziet als dokter of zuster. In de voorgaande twee weken mochten bruidsparen en kabouters al kosteloos tanken in Heemskerk, Zoetermeer en Maarssen.

Mensen verkleed als dokter of zuster kunnen op vrijdag 7 augustus en zaterdag 8 augustus gratis tanken in respectievelijk Gelderland en Overijssel. Zowel in Oosterbeek als Oldenzaal zet het concern anderhalf uur lang de pompen open van Shell FuelSave Euro 95 en Shell FuelSave Diesel, voor iedereen gekleed als arts of verpleegkundige. Een stethoscoop, bloeddrukmeter, medisch dossier of witte jas zijn dus komend weekend goed voor een gratis volle tank.

Puntmutsen en baarden
De actie in Oosterbeek en Oldenzaal betekent de derde week van het Shell Typetje Tanken. Nadat naar schatting 120 mensen zich twee weken geleden in Heemskerk al hadden uitgedost in bruidstenue, verzamelden afgelopen weekend bijna vierhonderd kabouters zich voor gratis benzine en diesel in Zoetermeer en Maarssen. De massaal toegestroomde kabouterenclaves zorgden voor een imposante verzameling van puntmutsen, baarden en olijke kleding.

Dokter, mag ik…
Dokters en zusters kunnen aanstaande vrijdag en zaterdag vanaf 14.00 uur voor een gratis volle tank brandstof terecht bij het tankstation van Shell in respectievelijk Oosterbeek (Utrechtseweg 57) en Oldenzaal (Schipleidelaan 3). Voor meer informatie over data, locaties en kledingsvoorschriften kunnen geïnteresseerden terecht op: www.shell.nl/gratistanken.

Verkleeddoos
Gedurende het restant van het vijf weken durende Typetje Tanken, krijgen ook automobilisten in Drenthe, Groningen, Friesland en Flevoland nog de kans om de verkleeddoos van zolder te halen en dichtbij huis te delen in de gratis Shell FuelSave-brandstof. Zo zijn in het weekend van 14 en 15 augustus cowboys en indianen de gelukkigen in Assen en Haren (Groningen), gevolgd door skileraren een week later in Lelystad en Leeuwarden.

Voor het eerst in honderd jaar
Het Typetje Tanken, waarbij op negen dagen op vooraf onthulde locaties in Nederland de pompen open gaan, maakt deel uit van de Shell Gratis Liter Weken. Het is voor het eerst in de ruim honderdjarige geschiedenis van Shell dat het concern op deze schaal in Nederland de pompen open zet. “Het weggeven van gratis liters sluit aan bij de belofte van onze nieuwe zuinige brandstof Shell FuelSave,” vertelt Arthur Reijnhart, General Manager van Shell Nederland Verkoopmaatschappij. “Deze brandstof bespaart tot een liter per tank , wat beter is voor het milieu en portemonnee.”

Over de Gratis Liter Weken
Gedurende een jaar heeft Shell een aantal grote acties op de tankstations. De Shell Gratis Liter Weken lopen van 1 juli 2009 tot en met 30 september 2009 en heeft als doel om de Shell FuelSave-brandstoffen verder onder de aandacht te brengen. Zowel Shell FuelSave Euro 95 als Shell FuelSave Diesel zijn ontwikkeld om tot een liter meer per tank te leveren , voor hetzelfde geld.

In samenwerking met de Bankgiro Loterij geeft Shell gedurende deze periode gratis prijzen weg. Bij aankoop van minimaal 25 liter brandstof ontvangen automobilisten een kanskaart die kans biedt op onder meer Shell FuelSave-brandstof, LCD-tv’s, navigatiesystemen, slipcursussen en reischeques. Daarnaast wordt na afloop van de actie onder alle deelnemers een Volkswagen Golf BlueMotion verloot. De actie ‘Typetje Tanken’ is onderdeel van deze Gratis Liter Weken. Voor meer informatie, zie: www.shell.nl/literweken.  

EINDE BERICHT


**NOOT voor de REDACTIE**

U kunt zich – onder vermelding van naam en contactgegevens – aanmelden voor aanwezigheid bij het tankspektakel in Oosterbeek of Oldenzaal via onderstaande contactpersoon. Voor vragen, beeldmateriaal en/of meer informatie kunt u eveneens hier terecht:

Edelman
Ivo van den Brand
E-mail: [email protected]  

De adresgegevens van de beide Shell-stations zijn:

Shell-station Airborne       Shell-station De Thij
Utrechtseweg 57               Schipleidelaan 3
6862 AC Oosterbeek        7576 PC Oldenzaal

Trefwoorden: Bruid, Diesel, Dokter, Euro, Gratis, Kabouter, Liter, Pomp, Station, Tank, Typetje, Weken

Contact Edelman Public Relations Worldwide

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share