Nieuwe verzorgende Veet ontharingsspray en wasstrips

Nieuwe verzorgende Veet ontharingsspray en wasstrips van Edelman Public Relations Worldwide

Door: Edelman Public Relations Worldwide  28-05-2009
Trefwoorden: Beauty, Haar, Ontharen

PERSBERICHT

Veet vrouwen staan met gladde benen op de grond
Nieuwe verzorgende Veet ontharingsspray en wasstrips

Hoofddorp, 27 mei 2009 - Nagenoeg alle vrouwen, zo’n overweldigende 93%* voelt zich sexier na het ontharen. Het vleugje sex appeal en zelfvertrouwen dat een gladde, stoppelloze huid met zich meebrengt, wordt á la minute helemaal eigen met Veet’s nieuwe ontharingsspray of gebruiksklare koude wasstrips.

Klaar met stoppelhaar
Het laatste wat je wilt, is dat opkomende stoppels na het ontharen de zijdezachte sensuele pret bederven. Wie scheren laat varen en kiest voor nieuwe Veet wasstrips of ontharingsspray zal merken dat een nare stoppelhuid en ontsierende pleisters voor scheerwondjes tot het verleden behoren. Want beide ontharingsproducten hebben gemeen dat ze de haren bij de aanzet verwijderen waardoor nieuwe haren zachter teruggroeien.

Veet Ontharingsspray: een ontharingscrème in handige spray-vorm
De Veet Ontharingsspray heeft alle voordelen van de bekende ontharingscrème. Dankzij verzorgende ingrediënten zoals Aloë Vera en Vitamine E geven ze een gladde, zachte, gehydrateerde huid. De nieuwe crème in spray-vorm is echter makkelijker en sneller aan te brengen met de speciaal ontworpen spuitbus. Deze zorgt zonder geknoei voor een dun en gelijkmatig verdeeld laagje. Het bijbehorende spateltje helpt de haren doeltreffend te verwijderen. Haren die verwijderd zijn met Veet Ontharingsspray blijven drie tot vier dagen weg. Langer dan als je zou scheren…en gegarandeerd stoppelvrij!

Veet Gebruiksklare Koude Wasstrips: wekenlang haarvrij
Langdurig onthaarde benen - tot wel 4 weken lang - dat kunnen vrouwen ook zelf thuis bereiken als ze het eenvoudige kunstje van harsen met de gebruiksklare koude wasstrips te pakken hebben. De nieuwe formule met Expert Grip Technology zorgt ervoor dat zelfs zeer korte haartjes verwijderd worden, ook als je nog geen perfecte techniek bij het waxen hebt. Harsen is niet alleen de moeite waard vanwege wekenlang haarvrij gladde benen plezier. Het is klinisch bewezen dat teruggroeiende haartjes na het harsen minder, fijner en zachter zijn. Dus wederom: weg met stoppels!

Even snel langs drogist of supermarkt om weer met gladde benen op de grond te staan! De Veet Ontharingsspray kost € 8.99 (150 ml) en de Veet Gebruiksklare Koude Wasstrips kosten € 9.99 (20 strips). Beide producten zijn verkrijgbaar voor de gevoelige en de normale huid.

DO’S top 3
? Plan het in: afspraakje of naar het strand? Onthaar de dag van tevoren zodat je huid tot rust kan komen en er op het moment suprême op zijn mooist uitziet.
? Eerst lezen dan doen! Lees de gebruiksaanwijzing voor je begint… niet tijdens of erna! Volg de instructies nauwkeurig. Dus doe bijvoorbeeld eerst een klein testje op de huid om te zien hoe je huid reageert en controleer of de haartjes lang genoeg zijn.
? Zit er warmpjes bij! Ga er lekker voor zitten in een warme, ontspannen en comfortabele omgeving. Kippenvel staat een goed resultaat in de weg.

DON’TS top 3
? Huid niet overbelasten. Ga niet harsen als je ongesteld bent of uit bad of douche komt: je huid is dan gevoeliger.
? Geen Paniek! Het is normaal dat je huid na het harsen licht geïrriteerd en een beetje rood is. Dit verdwijnt binnen 24 uur.
? Overhaast niet! Ga pas je bikinilijn en oksels harsen als je het benen ontharen makkelijk af gaat.

Veet (www.veet.nl)
Veet weet wat vrouwen willen. En vooral wat ze niet willen: vervelende haartjes, prikkelende stoppels en tijdrovende rituelen. Daarom heeft Veet ontharingsproducten ontwikkeld die makkelijk in gebruik zijn, voor een gladde huid zorgen en heerlijk ruiken. De productrange van Veet, marktleider in cosmetisch ontharen, bestaat uit crèmes en wasstrips voor verschillende huidtypes. De roze productlijn is voor de normale huid en bevat lotusmelk en jasmijngeur. De producten voor de droge huid zijn groen en voorzien van galamboter en de opwekkende geur van leliebloesem. Voor de gevoelige huid heeft Veet de crèmes en wasstrips voorzien van verzorgende Aloë Vera en Vitamine E. Deze producten zijn te herkennen aan de blauwe kleur. Speciaal voor de debutanten van het harsen heeft Veet onlangs Première wasstrips op de markt gebracht.

* Veet onderzoek onder 535 vrouwen tussen 16 en 31 jaar

________________________________________
EINDE BERICHT

Voor meer informatie, beeldmateriaal (highres) en/of vragen over Veet kan je contact opnemen met:
Edelman PR
Danielle Friskes / Lian Baars
T: 020 3010980
E: [email protected] / [email protected]

Trefwoorden: Aloe, Beauty, Benckiser, Benen, Benkiser, Benkisser, Bikini, Haar, Haartje, Hars, Huid, Kaal, Kippenvel, Lijn, Oksel, Ontharen, Ontharing, Pijnloos, Reckit, Rekit, Rekkitt, Stoppel, Strip, Veet, Verzorgen, Viet, Vitamine, Vrouw, Wax, Zacht, Zon,

Contact Edelman Public Relations Worldwide

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share