Singles ontmoeten elkaar bij grootste chocoladefontein van Nederland

Singles ontmoeten elkaar bij grootste chocoladefontein van Nederland van Edelman Public Relations Worldwide

Door: Edelman Public Relations Worldwide  24-04-2009
Trefwoorden: Coach, Persoonlijk, Site

Singles ontmoeten elkaar bij grootste chocoladefontein van Nederland
Combinatie van verrassende ingrediënten vormen basis voor ‘the perfect match’

Utrecht, vrijdag 24 april 2009 - Gisteren vond in winkelcentrum Hoog Catharijne een waar mix & match spektakel plaats. Met de grootste chocoladefontein van Nederland en ‘ongewone’ ingrediënten die verrassenderwijs perfect passen bij de smaak van chocolade, liet de nieuwe in matchmaking gespecialiseerde site Lexamore.nl zien dat matchmaking verrassende en succesvolle matches kan opleveren.

Asperges en chocolade een onmogelijke match? Dacht het niet! Ooit gedacht dat een olijf perfect matcht met chocolade? Net zoals deze combi’s perfect bij elkaar passen, kan het mixen en matchen van bepaalde eigenschappen van twee persoonlijkheden ook leiden tot een succesvolle relatie. Matching site Lexamore.nl is dé expert als het gaat om het bij elkaar brengen van verschillende persoonlijkheden. Na het invullen van de Lexamore test ontvangen singles gratis een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel. “De perfecte match bestaat echt! Alleen is deze niet altijd voor de hand liggend. De matches die we op basis van onze Lexamore test bij elkaar brengen zijn vaak een verrassende combi”, aldus single coach Blanca van den Brand van Lexamore.nl.

Was jij er niet bij? Smul dan via dit filmpje http://www.youtube.com/watch?v=FbKLInNBNcQ van de grootste chocoladefontein van Nederland.

Over Lexamore
Lexamore.nl is een website voor iedereen die het vinden van een partner serieus neemt. Lexamore.nl is een aanvulling op de al bekende datingsite Lexa.nl en koppelt singles aan de hand van een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel. Het beschrijft tot in detail wat voor persoon iemand is en wat iemand in een partner zoekt. Naast dit uitgebreide profiel kunnen singles ook via de site tips en adviezen krijgen van single coach Blanca van den Brand. Hiermee biedt Lexamore.nl extra ondersteuning bij het vinden van een duurzame relatie.

# # # #

Voor meer informatie of een interview met Michiel van Rijswijk van Lexamore.nl en / of singles coach Blanca van den Brand, kunt u contact opnemen met:

Edelman PR
Linda Laan / Olga Hesselink
[email protected]  / [email protected]  
020-3010980

Lexamore.nl
Michiel van Rijswijk
[email protected]  
020-5203882

Trefwoorden: Blanca, Brand, Choco, Chocolade, Coach, Combi, Dating, Fontein, Lexa, Partner, Persoonlijk, Profiel, Relatie, Single, Site, Smul, Vriend,

Contact Edelman Public Relations Worldwide

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share