Skileraren tanken gratis

Skileraren tanken gratis van Edelman Public Relations Worldwide

Door: Edelman Public Relations Worldwide  18-08-2009
Trefwoorden: Arts, Goedkoop, Gratis

Den Haag, dinsdag 18 augustus 2009
26/09

PERSBERICHT

Skileraren tanken gratis
Zo’n tweeduizend kabouters, cowboys, dokters en bruiden deden al mee

Op 21 en 22 augustus kunnen skileraren gratis tanken in achtereenvolgens Friesland en Flevoland. In zowel Leeuwarden als Lelystad zet Shell – in het kader van het laatste weekend ‘Typetje Tanken’ – anderhalf uur lang de pomp open voor iedereen die er uit ziet als skileraar. In de afgelopen vier weken kwamen naar schatting tweeduizend bruiden, kabouters, dokters en cowboys naar de Nederlandse Shell-stations voor een gratis tank Shell FuelSave.

Mensen verkleed als skileraar kunnen op vrijdag 21 augustus en zaterdag 22 augustus gratis tanken in respectievelijk Friesland en Flevoland. In Leeuwarden en Lelystad mag iedereen gekleed alsof ze net van de piste stappen, kosteloos de tank volgooien met Shell FuelSave Euro 95 en Shell FuelSave Diesel. Een skipak, sneeuwbril, paar ‘moonboots’, snowboard of twee lange latten zijn komend weekend dus goed voor een gratis volle tank.

Tweeduizend typetjes
Het Shell Typetje Tanken beleeft haar laatste twee actiedagen in Leeuwarden en Lelystad. In de afgelopen vier weekenden kwamen in totaal al zo’n tweeduizend enthousiaste bruiden, kabouters, dokters en indianen naar tankstations in onder meer Heemskerk, Zoetermeer, Oldenzaal en Assen. Sinds de aftrap op 25 juli doken automobilisten vanuit het hele land dus in de verkleeddoos om te delen in de gratis Shell FuelSave-brandstof, wat nu een passende afsluiting krijgt in Friesland en Flevoland. Naast wintersportdocenten geldt de actie volgens Shell ook voor waterskileraren.

Ultieme après-ski
(Water)skileraren kunnen aanstaande vrijdag en zaterdag vanaf 14.00 uur voor een gratis volle tank brandstof terecht bij het tankstation van Shell in respectievelijk Leeuwarden (Wismastate 1) en Lelystad (Larserdreef 1). Aangezien eerdere edities van het Typetje Tanken leren dat de actie zeer succesvol is, worden klanten geadviseerd zich tijdig bij de locaties te melden. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht op: www.shell.nl/gratistanken.  

Het Typetje Tanken, waarbij op negen dagen op vooraf onthulde locaties in Nederland de pompen open gaan, maakt deel uit van de Shell Gratis Liter Weken. Deze weken lopen van 1 juli tot en met 30 september 2009 en volgen op de introductie van Shell FuelSave Euro 95 en Diesel.

Honderdduizenden gratis liters
“Om deze introductie te vieren, geven we enkele honderdduizenden liters weg. Dit sluit aan bij onze belofte om te concurreren op brandstofkwaliteit, prijs en service,” vertelt Arthur Reijnhart, General Manager van Shell Nederland Verkoopmaatschappij. “Ons streven is om voortdurend de beste brandstof te bieden, tegen een concurrerende prijs. Daarom checken 300 Shell-medewerkers in het hele land dagelijks de prijzen bij andere benzinestations in de directe omgeving, op basis waarvan indien nodig de pompprijs wordt aangepast.”

Eerder dit jaar had Shell in onder andere Leeuwarden en Lelystad de ‘Elders goedkoper? Verschil terug!’-actie. Reijnhart: “Consumenten reageerden positief en het besef dat Shell scherp geprijsd is, is gegroeid. Daarbij komt dat de nieuwe zuinige brandstof tot een liter per tank bespaart en wordt aangeboden tegen dezelfde prijs als de ‘standaard’ Euro 95. Dat is in deze tijd erg welkom, want dit staat al snel gelijk aan dat ene ritje naar de zwemplas of het pretpark.”

Over de Gratis Liter Weken
In samenwerking met de Bankgiro Loterij geeft Shell gedurende de Gratis Liter Weken gratis prijzen weg. Bij aankoop van minimaal 25 liter brandstof ontvangen automobilisten een kanskaart die kans biedt op onder meer Shell FuelSave-brandstof, LCD-tv’s, navigatiesystemen, slipcursussen en reischeques. Daarnaast wordt na afloop van de actie onder alle deelnemers een Volkswagen Golf BlueMotion verloot. Voor meer informatie, zie: www.shell.nl/literweken.  

EINDE BERICHT

-------------------------------------

**NOOT voor de REDACTIE**

U kunt zich – onder vermelding van naam en contactgegevens – aanmelden voor aanwezigheid bij het tankspektakel in Leeuwarden of Lelystad via onderstaande contactpersoon. Voor vragen, beeldmateriaal en/of meer informatie kunt u eveneens hier terecht:

Edelman
Ivo van den Brand
E-mail: [email protected]  
Telefoon: 020 – 30 10 980

De adresgegevens van de beide Shell-stations zijn:

Shell-station Leeuwarden
Wismastate 1
8926 RA Leeuwarden

Shell-station Lelystad
Larserdreef 1
8226 PA Lelystad

Trefwoorden: Arts, Benzine, Brandstof, Bruid, Competitief, Cowboy, Diesel, Dokter, Euro, Goedkoop, Gratis, Indiaan, Kabouter, Leraar, Liter, Pomp, Prijs, Reijnhart, Ski, Tank, Verkoopmaatschappij, Verpleegkundige, Zuinig,

Contact Edelman Public Relations Worldwide

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share