Knowble Articles

Knowble Articles van Edia

Door: Edia  03-06-2011
Trefwoorden: engels leren, gratis online engels leren, engelse woordjes leren, engelse woorden leren

Knowble Articles bevordert tekstbegrip en woordenschat op basis van authentieke en recente nieuwsberichten die afkomstig zijn van het internet, gebaseerd op uw niveau en interesses. Knowble Articles selecteert automatisch de relevante nieuwsberichten.

Het programma laat zien hoe woorden worden gebruikt en biedt u de mogelijkheid om op de hoogte te blijven en uw algemene kennis te vergroten. Bovendien biedt het programma extra ondersteuning bij moeilijke woorden door bijvoorbeeld de uitspraak, lettergrepen en contextzinnen te tonen als er op het woord geklikt wordt. Daarnaast bestaat er een aantal oefeningen bij elk artikel, zoals woorden slepen en dictee.

Omdat Knowble Articles automatisch lesmateriaal genereert, kunt u zoveel u wilt oefenen! Nadat u inlogt, toont het programma automatisch krantenberichten op basis van interesse en niveau. Het programma houdt uw voortgang bij en weet welke woorden nieuw zijn. Deze woorden zijn uitgelicht en worden uitgelegd als er op geklikt wordt.

Trefwoorden: engels leren, gratis online engels leren, engelse woordjes leren, engelse woorden leren

Andere producten en diensten van Edia

Scorm van Edia thumbnail
03-06-2011

Scorm

SCORM is hard op weg om de meest gebruikte open standaard voor het verpakken van leer- en lesmateriaal te worden. Edia is expert op het gebied van SCORM.


Sakai van Edia thumbnail
03-06-2011

Sakai

Sakai is open source en daardoor zeer flexibel inzetbaar, het aantal functionaliteiten binnen Sakai groeit erg snel.