Scorm

Scorm van Edia

Door: Edia  03-06-2011
Trefwoorden: scorm, scorm player,

SCORM is hard op weg om de meest gebruikte open standaard voor het verpakken van leer- en lesmateriaal te worden. Edia is expert op het gebied van SCORM. We geven advies over het gebruik van SCORM en verzorgen het verpakken van digitaal lesmateriaal als SCORM pakket.

Edia fungeert als implementatiepartner in complexe SCORM projecten. Onze focus ligt daarbij op de technologie die auteurs in staat stelt om eenvoudig geavanceerde SCORM pakketten te maken. In een aantal gevallen hebben we bijvoorbeeld maatwerk applicaties ontwikkeld waarmee specialistisch lesmateriaal automatisch wordt verpakt als geavanceerd SCORM pakket. Als bestaande open of closed source auteursomgevingen voldoen, dan zullen we u uiteraard adviseren die te gebruiken. Mocht dit echter niet passen bij uw specifieke eisen, dan zorgen wij er voor dat uw content hoe dan ook als SCORM pakket kan worden opgeleverd.

Ook bent u bij ons aan het goede adres voor het geautomatiseerd verpakken van grote hoeveelheden bestaand materiaal als SCORM pakket.

Trefwoorden: scorm, scorm player,

Andere producten en diensten van Edia

Sakai van Edia thumbnail
03-06-2011

Sakai

Sakai is open source en daardoor zeer flexibel inzetbaar, het aantal functionaliteiten binnen Sakai groeit erg snel.


Knowble Articles van Edia thumbnail
03-06-2011

Knowble Articles

Krantenartikelen als lesmateriaal Taal leren op basis van woordenschat en interesse Wetenschappelijk bewezen effect (groei van woordenschat).