Beyond Doubt, vertrouw op je intuitiie

Door: Essence Trainingen bv  09-08-2012
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Trainingen, Persoonlijke Groei

Beyond Doubt - Leer effectiever te worden door je intuïtie te gebruiken Intuïtie, harmonie en leven in het hier en nu zijn begrippen die centraal staan tijdens de Beyond Doubt training. Vanuit je intuïtie ga je aan het werk om je lef, kracht en creativiteit te hervinden. De resultaten van de training zie je terug in alle aspecten van je leven. Zelfexpressie, durf, intuïtief leiderschap en innerlijke kracht zijn je nieuwe drijfveren. Je hoeft je niet meer tegen te laten houden door je angsten en negatieve gedachtes. Je hebt daar meesterschap over. Geluk zie je overal in terug. Duur van de training De Beyond Doubt vindt altijd plaats in het weekend. Deelname aan Beyond Doubt is mogelijk, 6 maanden nadat je de Source hebt afgerond. De Beyond Doubt training wordt slechts twee keer per jaar gegeven.

Trefwoorden: Levensloop, Persoonlijke Effectiviteit, Persoonlijke Groei, Persoonlijke Ontwikkeling, Trainingen

Andere producten en diensten van Essence Trainingen bv

09-08-2012

Challenge - training in Inspirerend Leiderschap en Management

De Challenge leert je een efffectieve en inspirerende leider te zijn door je te confronteren met alles wat je moeilijk vind in het leven.


09-08-2012

Make It Work, communicatie en relatie

Elke relatie valt of staat met goede communicatie. Tijdens de Make It Work training leer je zowel communiceren en communicatiestijlen herkennen, als het bouwen van goede relaties, privé en zakelijk.


09-08-2012

Source Training

De Source gaat op de relatie tussen jou en jezelf. Als die basis goed is, dan kan je daarna een goede relatie met anderen opbouwen die gezond en sterk is.


09-08-2012

Essence Training

Ontdek je verborgen potentieel, laat los wat anderen van je denken en ga voor openheid, integriteit en creativiteit in alles wat je onderneemt.