Sauna Devarana Den Bosch, 5000m2 wellness

Sauna Devarana Den Bosch, 5000m2 wellness van ESTIDA Interieurontwerp en -fabricage

Door: ESTIDA Interieurontwerp en -fabricage  15-09-2011
Trefwoorden: Restaurants, Bars, Interieurbouw

Amsterdam 5 oktober 2009

E.S.T.I.D.A in Amsterdam heeft het interieur van sauna en beauty Devarana in Den Bosch voltooid. Dit 5.000mgrote complex omvat niet minder dan 25 verschillende sauna- en wellness faciliteiten, 5 verschillende rustruimtes, binnen- en buitenzwembaden, 5 horeca gelegenheden, een full service beautycenter en bijkomende faciliteiten zoals kleedkamers, vergaderfaciliteiten en een bioscoop. Iedere ruimte heeft een eigen interieurthema dat tot in detail is uitgewerkt. Art director : “Door zijn omvang, de combinatie van uitzonderlijke sauna en beauty faciliteiten, en het adembenemende interieur is een uniek complex ontstaan, met on-Nederlandse allure’.

Interieur concept

De betekenis van Deverana ‘Garden of Heaven’ in Sanskriet, in combinatie met de Oosterse herkomst van de wellness cultuur, is de inspiratie geweest voor het interieurontwerp.

Binnen de verschillende ruimtes zijn de kleurtonen dicht bij elkaar gehouden en de Oosterse Zen sfeer is in alle ruimtes subtiel doorgevoerd. Dit maakt dat ondanks de verschillende sferen en faciliteiten een onverwacht rustig totaalbeeld is gecreëerd. Het centrale binnenzwembad vormt met een overdaad aan kleur en indrukken, mozaïeken van koikarpers en draken, sterrenhemelplafond en transparante flatscreen projectie, een bewust gekozen contrast.

In het complex is aan de buitenruimtes net zoveel aandacht besteed als aan de binnenzijde. De tuin is aangelegd met volwassen beplanting en biedt onder andere een compleet saunadorp, een rotstuin met een forellenbeek, en een koikarpervijver.

Trefwoorden: Bars, Interieuradvies, Interieurbouw, Interieurinrichting, Projectinrichting, Projectstoffering, Restaurants

Contact ESTIDA Interieurontwerp en -fabricage

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere voorbeelden van portfolio vanESTIDA Interieurontwerp en -fabricage

Fashion Hotel Amsterdam van ESTIDA Interieurontwerp en -fabricage thumbnail
15-09-2011

Fashion Hotel Amsterdam

Interieurontwerp en realisatie van Fashion Hotel Amsterdam