LUCHTVERDRINGING: DE OPLOSSING VOOR ROOKRUIMTES

LUCHTVERDRINGING: DE OPLOSSING VOOR ROOKRUIMTES van Extreme Air Products

Door: Extreme Air Products  09-10-2008
Trefwoorden: Rookruimte, Luchtreiniger, Rookverbod

PERSBERICHT

LUCHTVERDRINGING: DE OPLOSSING VOOR ROOKRUIMTES

Veel rookruimtes zijn op dit moment stinkhokken, die zelfs door fanatieke rokers liever gemeden worden. Het is vaak benauwd, staat blauw van de rook en gebruikers vallen bijna flauw door een gebrek aan zuurstof. Dit kan veel en veel beter.

Extreme Air-Products heeft daarom een nieuw product op de markt geïntroduceerd. Het gaat om een oplossing om rookruimtes in de horeca aangenaam te maken: de Extreme Air-Sensation. Met deze industriële luchtverdringer wordt zelfs de meest heftige rookruimte een aangename publiekstrekker in horecazaken.

De Extreme Air-Sensation werkt door middel van een unieke combinatie van luchtverdringing en filtratie. Aan de onderkant van een rookruimte wordt schone lucht ingeblazen. Er wordt vanaf de grond een luchtgordijn gecreëerd dat de tabaksrook naar boven uit de ademhalingszone dringt. Bovenin de ruimte wordt de verontreinigde lucht het apparaat ingezogen om langs een zeer groot oppervlak aan filters te worden geleid om uiteindelijk onderaan weer als schone lucht de ruimte in te worden geblazen.

De techniek is gepatenteerd en wordt voor het eerst toegepast in een stekkerklaar product. Steeds meer horecazaken zien de noodzaak in van een rookruimte die goed functioneert. Hiermee worden niet alleen zowel de rokende als de niet-rokende gasten bediend, maar wordt eveneens een instrument ontwikkeld waarmee meer omzet wordt gegenereerd.

MEER INFORMATIE BIJ: EXTREME AIR-PRODUCTS BV – TEL 020-6464028

Trefwoorden: Luchtreiniger, Rookruimte, Rookverbod, Smoking Lounge