Ezwim maakt de lancering bekend van de T-Mobile Global Expense Management oplossing in de VS

Door: Ezwim B.V.  07-09-2011
Trefwoorden: Beheer, Telecommunicatie, Mobiele Telefonie

Amsterdam, 30 augustus 2011 – Ezwim, Europees marktleider in telecom management diensten via de cloud, maakt vandaag de lancering bekend van de T-Mobile Global Expense Management oplossing in de Verenigde Staten. T-Mobile is de eerste leverancier van telecommunicatie diensten in de VS die samen met Ezwim deze innovatieve dienst lanceert.

De T-Mobile Global Expense Management oplossing, geleverd door Ezwim, maakt het eenvoudiger voor internationale en grote nationale ondernemingen om hun telecom uitgaven en assets te managen, alloceren en optimaliseren, en het gehele beheer te vereenvoudigen.

“Bij steeds meer bedrijven bestrijken de telecommunicatie kosten een steeds groter deel van de algehele IT-budgetten. Met als gevolg dat het managen van telecom is uitgegroeid tot een standaard en kernactiviteit van onze internationale en grote nationale accounts”, zegt Marc Rohleder, Director Sales Engineering van T-Mobile USA. “De T-Mobile Global Expense Management oplossing, geleverd door Ezwim, is een intelligente en veilige tool. Met deze oplossing krijgen bedrijven inzicht in, en rapportages over hun telecominventaris en -kosten, zelfs als het facturen van verschillende landen of meerdere telecom operators betreft.”

Bram Cool, General Manager van Ezwim voegt toe: “Onze telecom management diensten worden nu al door vele grote multinationals gebruikt dus we zijn erg enthousiast om met T-Mobile samen te werken. Dit is onze eerste mobiele telecom partner in de VS, en deze partnership zal helpen om onze positie op de Amerikaanse markt verder te versterken.“

Met de T-Mobile Global Expense Management oplossing kunnen bedrijven eenvoudig de telecomkosten binnen hun organisatie begrijpen en controleren. Deze oplossing vereist geen installatie van additionele software of hardware, en er zijn ook geen dure of tijdrovende installaties en upgrades nodig. De veilige, cloud-gebaseerde Global Expense Management tool geeft een gedetailleerde analyse van de maandelijkse kosten, inclusief het voorraadbeheer en de naleving van het telecom beleid binnen het desbetreffende bedrijf. Het uitgebreide overzicht van alle telecom uitgaven maakt het eenvoudig voor bedrijven om overschotten te identificeren en wezenlijke kostenbesparingen door te voeren.

Voor meer informatie over de oplossing: http://tinyurl.com/3lyqpda.

Over Ezwim
Ezwim is Europees marktleider in telecom management cloud computing diensten voor bedrijven en operators. De Ezwim Telecom Management Suite, beschikbaar via www.ezwim.com, biedt een complete portfolio van telecom management applicaties om telecomuitgaven inzichtelijk en beheersbaar te maken voor zowel internationaal, als lokaal opererende bedrijven. Ezwim producten en diensten leiden tot substantiële besparingen van telecomuitgaven en grotere efficiency van de telecomprocessen en laat klanten profiteren van de voordelen van cloud computing.

Meer informatie
Bram Cool,
General Manager
Phone: +31 (0)20 893 2680 
Email: [email protected]

Trefwoorden: Beheer, Expense Management, Ezwim, Mobiele Telefonie, Mobiele Telefoon, Software-as-a-service, Telecom Expense Management, Telecommunicatie, telecomuitgaven, Zakelijke Beheerdiensten, Zakelijke Markt,