FaberExposize BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Deccaweg 30 , 1042 AD Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over FaberExposize BV

Met een omzet van 35 miljoen euro is de Faber Group een van de meest vooraanstaande producenten ter wereld. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van promotionele textiele producten: vlaggen, banieren, spandoeken, evenementendoeken en parasols. Ieder jaar kopen onze afnemers in vijf continenten voor meer dan 8 miljoen m² aan bedrukt doek. Onze klanten variëren van (kritische) multinationals tot en met particulieren.

De groepsondernemingen zijn zowel produktie- als verkoopbedrijven. De samenwerking stelt ons in staat om alle processen te centraliseren, optimaliseren en te profiteren van de grote schaalvoordelen. Dit garandeert scherpe kostprijzen, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Met onze eigen ervaring, expertise in productie, verkoop en marketing wil de Faber Group zich profileren als brede oplosser van communicatievraagstukken, op een degelijke en duidelijke wijze waar de klanten iets aan hebben.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is FaberExposize BV in Deccaweg 30, Amsterdam Noord-Holland 1042 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Spandoeken diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Spandoeken per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1042 AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3709378]