Unieke online inspiratie

Door: Frans Beekwilder  24-04-2006
Trefwoorden: Internet, Communicatie, Marketing

Nog een paar maanden en het is weer zomer. Maar ook moederdag, het WK voetbal, de Tour de France en het hoogseizoen komen eraan. Talloze mogelijkheden om als retailer op in te spelen en zo uw omzet te verhogen. Maar hoe zorgt u nu voor een pakkende etalage of presentatie van uw producten? En waar haalt u inspiratie vandaan? Het antwoord op deze en andere vragen is de nieuwe website http://www.inspirationnetwork.nl, gelanceerd door Frans Beekwilder B.V.

Het inspiration network staat boordevol inspirerende informatie. U vindt er praktische tips en evenementen waar u op in kunt spelen met uw presentaties. Daarnaast vindt u nieuws uit diverse branches, een overzicht van de huidige trends op decoratiegebied en nog veel meer.

Bovendien staan op de website heel veel foto’s. Niets is zo inspirerend als foto’s van etalages over de hele wereld. Of het nu Milaan is, Barcelona of Londen, we houden u op de hoogte van het internationale winkelbeeld. Bovendien kunt u zelf ook foto’s insturen, zowel van etalages die u gezien heeft als van uw eigen etalage. Op deze manier zal de site uitgroeien tot een waar netwerk voor een ieder die met etalages en presentaties te maken heeft!

Trefwoorden: Communicatie, Internet, Marketing