Fris Verzekeringen BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoogoorddreef 15 , 1101 BA Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Fris Verzekeringen BV

FRIS Verzekeringen

FRIS Verzekeringen is feitelijk de bakermat van FRIS. De afdeling is opgericht in 1923 en heeft haar wortels in Zaandam. De portefeuille van FRIS Verzekeringen omvat momenteel circa 1500 particuliere en zakelijke klanten.

FRIS Verzekeringen kenmerkt zich daarbij door:

Eén totaalpakket met één vast aanspreekpunt
Vastgoedbeslissingen zijn vaak complex en tijdrovend. FRIS biedt de kans alles bij één organisatie onder te brengen en één vast aanspreekpunt te hebben. Dit geldt voor zowel particuliere als commerciële partijen. FRIS kan desgewenst één totaalpakket met u samenstellen, waarbij FRIS naast begeleiding bij de aan- of verkoop van de woning of commerciële ruimte, het VVE beheer en/of het algehele beheer, u tevens ontzorgt op het gebied van verzekeringen. Kortom één totaalpakket en één aanspreekpunt.

Veel breder aanbod dan alleen gebouwgebonden verzekeringsproducten
In het afgelopen decennium heeft FRIS Verzekeringen zich verder toegelegd op de busines-to-businessmarkt, waarbij niet uitsluitend gebouwgebonden verzekeringsproducten worden aangeboden, maar ook bijvoorbeeld op het gebied van aansprakelijkheid . Voor verzekeringsoplossingen op het gebied van inkomens en pensioenvoorzieningen werken wij nauw samen met door ons geselecteerde partners.

FRIS Verzekeringen is lid van Adfiz. De leden van deze vereniging moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. In dat kader beschikt FRIS niet alleen over de vereiste diploma’s maar ook aan deskundigheid en jarenlange ervaring.

Een analyse van uw verzekeringen kan wellicht veel voordeel opleveren in kwaliteit en premie. Bel of e-mail ons daarom voor een vrijblijvend advies maar langskomen mag natuurlijk ook.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Insurance Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fris Verzekeringen BV in Hoogoorddreef 15, Amsterdam Noord-Holland 1101 BA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1101 BA, Nederland

 • De Jongh Consulting

  Vrijheidslaan 5 /A Amsterdam Noord-Holland 1079 KA

 • Erizo

  Nicolaas Maesstraat 5 hs Amsterdam Noord-Holland 1071 PM

 • New Fook Long

  Agatha Christiesingel 20 Amsterdam Noord-Holland 1102 WK

 • Omnimind

  Lange Leidsedwarsstraat 40 /3HG Amsterdam Noord-Holland 1017 NL

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818554]