Funda.nl

Afdrukken

Is Funda.nl incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwezijds Voorburgwal 37 , 1012 RD Amsterdam, Noord-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Funda.nl

Funda NV is een organisatie die de aankoop, verkoop en verhuur van woningen en vastgoedobjecten via internet faciliteert. Funda is actief in de particuliere koop- en huurwoningmarkt (funda.nl), bedrijfsonroerend goed (fundainbusiness.nl) en financiële diensten (fundafinance.nl). Het bedrijf werkt daarnaast aan internationale expansie binnen Europa. Funda zorgt met deze activiteiten voor transparantie in de vastgoedmarkt en biedt een breed publiek hiermee een middel om hun (huisvestings)doelstellingen te bereiken. Funda viert dit jaar haar eerste lustrum. In de 5 jaar is het bezoek van de website gegroeid naar meer dan 7.000.000 pageviews per dag en 2,6 miljoen unieke bezoekers per maan (bron: Multiscope). Funda is daarmee veruit de grootste en meest bezochte woonsite van Nederland. Voor meer informatie: www.funda.nl

Kaart

Producten en diensten

Funda reikt funda awards uit aan innovatieve projecten in vastgoedbranche

26-04-2006

AMSTERDAM, woensdag 26 april 2006 - Vastgoedwebsite funda heeft gisteren in Amsterdam de eerste funda awards uitgereikt. De funda awards zijn in het leven gero…Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Funda.nl in Nieuwezijds Voorburgwal 37, Amsterdam Noord-Holland 1012 RD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Makelaars diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Makelaars per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1012 RD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[419902]