DOFUS versie 1.28 beschikbaar vanaf 29 Juli!

DOFUS versie 1.28 beschikbaar vanaf 29 Juli! van Fuse

Door: Fuse  30-07-2009
Trefwoorden: Games, Fuse, Dofus

Om het gevecht gebalanceerder te maken en het spel nog leuker, heeft het ontwikkelingsteam besloten de volgende veranderingen door te voeren:

EERLIJKERE BEREKENING VAN INITIATIEF

De berekening van Initiatief (de karaktereigenschap die de volgorde bepaalt waarin monsters en spelers vechten) wordt nu gebaseerd op: de hoeveelheid punten geïnvesteerd in de Kracht, Geluk, Intelligentie en Behendigheid karakteristieken (1 Initiatiefpunt per geïnvesteerd punt), het percentage van overgebleven levenspunten en uitrusting. Initiatief bonussen worden gegeven door uitrusting of eetbare voorwerpen.

NIEUWE ALLIANTIE MISSIES

DOFUS versie 1.28 zal verder gaan met de alliantie missies. Deze missies, toevertrouwd door Amayiro, de Bontariaanse gevechtsmeester of door Oto Mustam, hoofd van de Brakmariaanse militie, zal de spelers de kans geven hun toewijding aan hun stad te bewijzen. Om de dapperste van hen (degenen die de 50 eerdere beschikbare alliantie missies voltooid hebben) hun stad te laten verdedigen, zijn er 10 nieuwe missies opgenomen in het spel.

Drie nieuwe specialisaties worden aangeboden aan Bontariaanse spelers:
- Ridder van Hoop
- Volgeling van Schrijven
- Vogelvrije Jager

En voor Brakmariaanse spelers:
- Ridder van Wanhoop
- Volgeling van Pijn
- Zielen Jager


HERSTRUCTURERING SACRIER SPREUKEN VOOR EEN TACTISCHER SPEL

Om het tactische aspect van PvP (speler tegen speler) gevechten te vergroten en het PvM (speler tegen monster) gedeelte van het spel te stabiliseren, zijn verschillende Sacrier spreuken aangepast:
- de kracht van ‘Bestraffing’ is verminderd
- bonussen verdwijnen niet langer nadat monsters verslagen zijn
- de omvang van bewegingsspreuken (Coöperatie en Transpositie) zijn verminderd
VERBETERINGEN AAN DE EVOLUTIE VAN HUISDIEREN

De hoeveelheid wezens die sommige zielverslindende huisdieren moeten verslinden is verminderd om ze sneller te laten evolueren. Daarnaast hebben alle huisdieren nu een maximum van 10 levenspunten.

Al deze aanpassingen zijn erop gericht om klassen en gevechten zo te balanceren dat DOFUS nog tactischer wordt en het al bestaande spel verbeterd wordt.
__________________________________________________________________________

Over UnitedGames
UnitedGames is een toonaangevende uitgever van Massive Multiplayer Online Games (MMOG). Momenteel spelen meer dan 17 miljoen spelers uit 178 landen een van de spellen van UnitedGames. UnitedGames heeft vestigingen in 8 landen en marketing bereik in meer dan 26 landen. UnitedGames is uitgever van Dofus in de Benelux. Internet: www.unitedgames.com.

Over de ANKAMA Groep
Opgericht door Anthony Roux, Camille Chafer en Emmanuel Darras in Roubaix in 2001. ANKAMA is een onafhankelijke groep dat digitale creatieve producten levert en meer dan 300 werknemers heeft. Het internationale succes van de groep’s MMORPG DOFUS, met meer dan 20 miljoen spelers, maakte het voor ANKAMA mogelijk om uit te breiden naar gerelateerde markten: online games, publicaties, animaties, web designs, applicaties voor mobiele telefoons, video spellen voor next gen’ consoles. ANKAMA ontwikkelt ook Wakfu, een crossmedia project dat bestaat uit geanimeerde cartoons, een video game, een kaartspel en een stripverhaal. Voor meer informatie kunt u terecht op onze officiële website: www.ankama-group.com

DOFUS
Door een middenweg te vinden tussen een video game en een geanimeerde cartoon, weet DOFUS een hele nieuwe dimensie aan het online Massively Multiplayer Online Role-Playing Games genre toe te voegen. Met op manga geïnspireerde graphics, een sterke tactische gameplay en spontane humor, heeft DOFUS een unieke stijl gevonden en heeft daarmee al ruim 20 miljoen spelers wereldwijd weten te verleiden. Voor meer informatie kunt u terecht op de officiële site: www.dofus.nl
__________________________________________________________________________

FUSE – Publicity, Communication & Entertainment, Laurien Vest
Keizersgracht 174-II
1016 DW Amsterdam
T +31 (0) 20 – 62 28 998
F +49 (0) 20 – 62 62 134
E unitedgames@fuse-marketing.com
W www.unitedgames.com / www.fuse-marketing.com

Trefwoorden: Dofus, Fuse, Games, Unitedgames