Runes of Magic: Kaart van het 2e hoofdstuk onthuld

Door: Fuse  16-07-2009
Trefwoorden: Unitedgames, Frogster

Het eerste grondgebied die spelers zullen afreizen is de reeds aangekondigde 'Weeping Coast' in het noordoosten van Taborea. Het 'Savage Lands‘ grondgebied ligt verder naar het westen. De regio is bedekt door een uitgestrekt regenwoud dat fungeert als thuishaven van de Elven. Hun dorpen liggen op duizelingwekkende hoogtes in de toppen van de grote bomen. Maar de Naga hebben zich ook gevestigd in verschillende kleine posten in de 'Savage Lands' van waaruit zij van plan zijn de Elven steden aan te vallen.

Het is warm in het uiterste noodwesten van het continent. De ‘Aotulia Volcano’ is een enorme vulkaan en geeft ook haar naam aan de hele regio. Een as-beladen hemel wacht elke speler die zich in de schaduw waagt van de vuur spugende berg. Volgens oude wijsheid werd de berg, die al 150 jaar lang vuur en lava spuwt, ook wel The Claw of the Demon Dragon genoemd, zinspelend op een goed beschermd geheim dat diep in de ‘Aotulia Volcano’ ligt.

Meer vreedzaam is het Elven eiland dat ver weg in het oosten voor de kust van Taborea ligt. Het dient als een plaats van het onderwijs voor de jonge Elven. Dit is niet alleen de plek waar ze hun vaardigheden verfijnen, maar ook de plek om diplomatieke banden met de mensheid op het vasteland te maken. Met de inlijving van de Elven als een speelbaar ras, zullen avonturiers in staat zijn om voor het eerst het eiland te betreden en in het grondgebeid van de nieuwe race alles leren dat nodig is voor een succesvolle carrière als held.

Runes of Magic – een wereld vol tovenarij en avontuur
De Duitse en Engelstalige versies van Runes of Magic zijn gelanceerd op 19 maart 2009. De game is gratis te downloaden en spelen via www.runesofmagic.com.

Runes of Magic heeft de markt voor Free to Play online role playing games herschreven. Runes of Magic biedt een ongekend sterk verhaal met meer dan 1.600 quests in een prachtige online fantasie wereld. Spelers kunnen een van de zes hoofdklassen kiezen samen met een “secondary class”. Alle karakters hebben unieke skills met oneindig veel combinatiemogelijkheden. Guilds en spelers kunnen hun eigen virtuele huizen bouwen en inrichten. Dankzij een uitgebreid crafting en reputatiesysteem, vette PvP mogelijkheden en uitdagende dungeons en monsters blijft geen spelerswens onvervuld. De Taiwanese studio Runewaker heeft in drie jaar Runes of Magic conform de laatste MMO standaarden ontwikkeld. Elke vier tot vijf maanden zullen er nieuwe gratis add-ons en updates worden uitgebracht. MMO fans kunnen meer informatie, screenshots, game art en videos vinden op de officiele website www.runesofmagic.com.

Features
• Gratis te spelen: geen maandelijkse fee, gratis te downloaden
• Uitgebreid dual class system (6 primaire en secundaire klassen)
• Veelzijdige spel- en aanvalcombinaties
• Boeiend achtergrond verhaal
• Meer dan 1.600 gasten en gast series
• Geen zone grenzen dankzij naadloze architectuur
• Dungeons: tegel gebasseerd
• Individueel aan te passen vaardigheden en spreuken
• Wapensets met speciale bonussen
• Dynamisch object systeem met honderden runes voor verbetering
• Optioneel PvP systeem met arena battles
• Ranking systeem met speler-ranking lijsten
• Veelvoud van unieke mounts
• Epic bewerken met de kans op verbetering van de bestaande items
• Personalisatie van de speler door middel van individuele huizen inrichting
• Reputatie systeem
• Aanpasbare gebruikersinterface met de mogelijk om Add-ons te gebruiken
• Kaart en radarsysteem om gemakkelijk dealers, middelen en gasten te vinden
• In-game veilinghuizen for het veilen van items
• Teleport-runes om direct te reizen
• Muis en keyboard controls om te bewegen
• Regelmatige updates met nieuwe content
• Guild kastelen in speciale zones
• Cross-server gevechten en drie-server-strijd en guild oorlogen in ontwikkeling

Facts

FactsTitel: Runes of Magic
Genre: Fantasy-MMORPG Platform: Windows-PC
Uitgever: Frogster Online Gaming Ontwikkelaar: Runewaker Entertainment Ltd.
Release: 19 March 2009 PEGI: 12+

Over Runewaker Entertainment Ltd.
Runewaker Entertainment is opgericht in augustus van 2004, met het hoofdkantoor gevestigd in Taichung, Taiwan. De oprichters zijn allemaal zeer ervaren in de game wereld en besloten om samen te komen om hun eigen droom te verwezenlijken. Momenteel telt Runewaker meer dan 40 hoog opgeleide programmeurs, vormgevers en kunstenaars en wordt voortdurend uitgebreid. Runewaker is gespecialiseerd in het maken van massively multiplayer online role playing games (MMORPG). Het bedrijf heeft een eigen game engine ontwikkeld dat concurreert met de beste beschikbaren op de markt. Hun eerste product, Radiant Arcana (Runen van Magic), is reeds afgerond en momenteel in Open Beta fase in China. Runewaker produceert momenteel meer content voor Runes of Magic.
Website: http://www.runewaker.com

Over Frogster Interactive Pictures AG
Frogster is een bedrijf met verschillende aandelen in de computergames industrie. De beursgenoteerde Frogster Interactive Pictures AG, gevestigd in Berlijn, richt zich op de groei van de online gaming sector en dan speciaal op massively multiplayer online games. Het bedrijf licenseert, promoot en exploiteert verschillende online games in de Duitstalige markt en internationaal. De Koreaanse joint venture Frogster Azië Co, Ltd gevestigd in Seoul, ontwikkelt MMO Games en promoot en licenseert virtuele werelden in Azië. Frogster America Inc., gevestigd in San Francisco, Verenigde Staten, verkoopt en exploiteert MMO games in Noord-Amerika in 2009. Vanuit hun kantoren in Berlijn, Seoul en San Francisco, verzorgt de Frogster groep met meer dan 100 medewerkers de ontwikkeling, marketing, PR, web design, web development, community management, customer support, hosting, facturering en administratie. Internet: www.frogster-interactive.de

Over UnitedGames
UnitedGames is een toonaangevende uitgever van Massive Multiplayer Online Games (MMOG) waaronder Runes of Magic. Momenteel spelen meer dan 17 miljoen spelers uit 178 landen een van de spellen van UnitedGames. UnitedGames heeft vestigingen in 8 landen en marketing bereik in meer dan 26 landen. Internet: www.unitedgames.com.

Media Contact
Frogster Interactive Pictures AG, Philipp Senkbeil PR Manager
Hardenbergstraße 9A
D-10623 Berlin
T +49 (0) 30 - 28 47 01 -39
F +49 (0) 30 - 28 47 01 -11
E psenkbeil@frogster-ip.de
W www.frogster-interactive.de

FUSE – Publicity, Communication & Entertainment, Laurien Vest
Keizersgracht 174-II
1016 DW Amsterdam
T +31 (0) 20 – 62 28 998
F +49 (0) 20 – 62 62 134
E unitedgames@fuse-marketing.com
W www.unitedgames.com / www.fuse-marketing.com

Trefwoorden: Frogster, Unitedgames,