Runes of Magic ‘Secret of the Goblin Mine’ komt er aan

Runes of Magic ‘Secret of the Goblin Mine’ komt er aan van Fuse

Door: Fuse  30-07-2009
Trefwoorden: Games, Fuse, Unitedgames

Samen met de ‘Secret of the Goblin Mine’ patch wordt er ook een epische wapen quest serie geactiveerd voor alle spelers. Taken die veel vragen van de spelers en hun metgezellen zijn een van de moeilijkste quest series die Runes of Magic te bieden heeft. Maar de inspanning is de moeite waard: de spelers die de top weten te behalen, strijdend tegen Taborea‘s meest uitdagende tegenstanders, zullen beloond worden met een aantal legendarische wapens aan het eind van hun travails.

Spelers van Runes of Magic krijgen nu de kans om planten te kweken in hun eigen huis. Zaden en potten van verschillende kwaliteiten bepalen de te verwachten opbrengst van de planten als ze groeien. Alleen degenen die regelmatig hun planten water geven en het gewas bevruchten, worden beloond met een oogst na drie tot zeven dagen. Als spelers hun planten verwaarlozen, krimpen ze na een paar dagen. Zodra ze zijn gegroeid, zullen spelers zien waarmee ze worden beloond voor hun inspanning. Samen met ertsen en hout is er zelfs een zeldzaam blauw handwerk dat kan worden geoogst.

Nadere informatie over de inhoud en de verbeteringen die zijn opgenomen in de nieuwe patch is te vinden op de officiële website: www.runesofmagic.com. Hieronder vindt u een nieuwe video van de mini-game op http://www.runesofmagic.com/en/videos.html.

Runes of Magic – een wereld vol tovenarij en avontuur
De Duitse en Engelstalige versies van Runes of Magic zijn gelanceerd op 19 maart 2009. De game is gratis te downloaden en spelen via www.runesofmagic.com.

Runes of Magic heeft de markt voor Free to Play online role playing games herschreven. Runes of Magic biedt een ongekend sterk verhaal met meer dan 1.600 quests in een prachtige online fantasie wereld. Spelers kunnen een van de zes hoofdklassen kiezen samen met een “secondary class”. Alle karakters hebben unieke skills met oneindig veel combinatiemogelijkheden. Guilds en spelers kunnen hun eigen virtuele huizen bouwen en inrichten. Dankzij een uitgebreid crafting en reputatiesysteem, vette PvP mogelijkheden en uitdagende dungeons en monsters blijft geen spelerswens onvervuld. De Taiwanese studio Runewaker heeft in drie jaar Runes of Magic conform de laatste MMO standaarden ontwikkeld. Elke vier tot vijf maanden zullen er nieuwe gratis add-ons en updates worden uitgebracht. MMO fans kunnen meer informatie, screenshots, game art en video’s vinden op de officiële website www.runesofmagic.com.

Features
• Gratis te spelen: geen maandelijkse fee, gratis te downloaden
• Uitgebreid dual class system (6 primaire en secundaire klassen)
• Veelzijdige spel- en aanvalcombinaties
• Boeiend achtergrond verhaal
• Meer dan 1.600 quest en guest series
• Geen zone grenzen dankzij naadloze architectuur
• Dungeons: tile based
• Individueel aan te passen vaardigheden en spreuken
• Wapensets met speciale bonussen
• Dynamisch object systeem met honderden runes voor verbetering
• Optioneel PvP systeem met arena battles
• Ranking systeem met speler-ranking lijsten
• Veelvoud van unieke mounts
• Epic bewerken met de kans op verbetering van de bestaande items
• Personalisatie van de speler door middel van individuele huizen inrichting
• Reputatie systeem
• Aanpasbare gebruikersinterface met de mogelijk om Add-ons te gebruiken
• Kaart en radarsysteem om gemakkelijk dealers, middelen en guests te vinden
• In-game veilinghuizen for het veilen van items
• Teleport-runes om direct te reizen
• Muis en keyboard controls om te bewegen
• Regelmatige updates met nieuwe content
• Guild kastelen in speciale zones
• Cross-server gevechten en drie-server-strijd en guild oorlogen in ontwikkeling

Facts

FactsTitel: Runes of Magic
Genre: Fantasy-MMORPG Platform: Windows-PC
Uitgever: Frogster Online Gaming Ontwikkelaar: Runewaker Entertainment Ltd.
Release: 19 March 2009 PEGI: 12+

Over Runewaker Entertainment Ltd.
Runewaker Entertainment is opgericht in augustus van 2004, met het hoofdkantoor gevestigd in Taichung, Taiwan. De oprichters zijn allemaal zeer ervaren in de game wereld en besloten om samen te komen om hun eigen droom te verwezenlijken. Momenteel telt Runewaker meer dan 40 hoog opgeleide programmeurs, vormgevers en kunstenaars en wordt voortdurend uitgebreid. Runewaker is gespecialiseerd in het maken van massively multiplayer online role playing games (MMORPG). Het bedrijf heeft een eigen game engine ontwikkeld dat concurreert met de beste die beschikbaar zijn op de markt. Hun eerste product, Radiant Arcana (Runen van Magic), is reeds afgerond en momenteel in Open Beta fase in China. Runewaker produceert momenteel meer content voor Runes of Magic. Website: http://www.runewaker.com.

Over Frogster Interactive Pictures AG
Frogster is een bedrijf met verschillende aandelen in de computergames industrie. De beursgenoteerde Frogster Interactive Pictures AG, gevestigd in Berlijn, richt zich op de groei van de online gaming sector en dan speciaal op massively multiplayer online games. Het bedrijf licenseert, promoot en exploiteert verschillende online games in de Duitstalige markt en internationaal. De Koreaanse joint venture Frogster Azië Co, Ltd gevestigd in Seoul, ontwikkelt MMO Games en promoot en licenseert virtuele werelden in Azië. Frogster America Inc., gevestigd in San Francisco, Verenigde Staten, verkoopt en exploiteert MMO games in Noord-Amerika in 2009. Vanuit hun kantoren in Berlijn, Seoel en San Francisco, verzorgt de Frogster groep met meer dan 100 medewerkers de ontwikkeling, marketing, PR, web design, web development, community management, customer support, hosting, facturering en administratie. Internet: www.frogster-interactive.de.

Over UnitedGames
UnitedGames is een toonaangevende uitgever van Massive Multiplayer Online Games (MMOG). Momenteel spelen meer dan 17 miljoen spelers uit 178 landen een van de spellen van UnitedGames. UnitedGames heeft vestigingen in 8 landen en marketing bereik in meer dan 26 landen. Internet: www.unitedgames.com.

Media Contact
Frogster Interactive Pictures AG
Philipp Senkbeil
PR Manager
Hardenbergstraße 9A
D-10623 Berlin
T +49 (0) 30 - 28 47 01 -39
F +49 (0) 30 - 28 47 01 -11
E [email protected]
W www.frogster-interactive.de


FUSE – Publicity, Communication & Entertainment, Laurien Vest
Keizersgracht 174-II
1016 DW Amsterdam
T +31 (0) 20 – 62 28 998
F +49 (0) 20 – 62 62 134
E [email protected]
W www.unitedgames.com / www.fuse-marketing.com

Trefwoorden: Frogster, Fuse, Games, Unitedgames,