Fysiotherapie Merlijn

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Merlijnstraat 20 , 1055 DE Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Fysiotherapie Merlijn

Fysiotherapie Merlijn , praktijk voor Fysiotherapie en Oedeemtherapie, ligt in de Bos en Lommerbuurt, achter Podium Mozaïek (de voormalige Pniëlkerk), op de hoek van de Merlijnstraat . De praktijk is goed bereikbaar per openbaar vervoer met tram 12 en 14, bus 21 en 80 (halte op de Bos en Lommerweg, vlak tegenover de praktijk). Het is één van de langst bestaande praktijken in de Bos en Lommer.

Wij behandelen (indien noodzakelijk) ook aan huis en in instellingen. Wij hebben veel ervaring in het behandelen van ouderen. Wij hebben ruime openingstijden; u kunt ook in de avond bij ons terecht.

Wij behandelen alleen op afspraak. U kunt zich persoonlijk in de praktijk aanmelden, telefonisch een afspraak maken of via onze website contact met ons opnemen.

Wij hebben een oefenruimte voor groepen. Deze bevindt zich in Huisartsenpraktijk Pniël aan de Bos en Lommerweg, op een minuut lopen van de praktijk. Als u zich wilt aanmelden voor groepstherapie, kunt u dat persoonlijk doen in de praktijk in de Merlijnstraat, of telefonisch.

Bent u verzekerd voor fysiotherapie? Wij checken het graag voor u.

Openingstijden

Ma, Wo
-
Di
-
Do - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Fysiotherapie Merlijn in Merlijnstraat 20, Amsterdam Noord-Holland 1055 DE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1055 DE, Nederland

 • Erizo

  Nicolaas Maesstraat 5 hs Amsterdam Noord-Holland 1071 PM

 • Pfann Schoenen Sports

  Ankerplaats 42 Amsterdam Noord-Holland 1034 KC

 • Martin De Wolf

  Goudsbloemstraat 150 A Amsterdam Noord-Holland 1015 JT

 • Siggy Films

  Ite Boeremastraat 173 Amsterdam Noord-Holland 1054 PS

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819990]