Buiten schilderwerk

Buiten schilderwerk van Gebr. Velthuis

Door: Gebr. Velthuis  25-06-2011
Trefwoorden: Schilders, Onroerend Goed, Schilderwerk

Renovatie schilderwerk

Gebr. Velthuis heeft veel ervaring met de afwerking van gevels, galerijen, trappenhuizen, wanden en plafonds bij renovatie projecten. Die afwerking betreft ook het plaatsen van glas. Onze opdrachtgevers zijn te vinden in de utiliteitsbouw en de woningbouw; particulieren zowel als bv. woningcorporaties.

Nieuwe huurders/eigenaren voelen zich veel prettiger in een mooie strak afgewerkte omgeving! Gebr. Velthuis werkt met een technisch verantwoord verfsysteem op basis van hoogwaardige materialen en let in het bijzonder op de esthetische resultaten.

In het eerste vrijblijvende gesprek inventariseren we welke gevels, ruimtes en/of objecten afwerking behoeven en waar nieuw glas dient te worden geplaatst. We analyseren de huidige conditie van het schilderwerk en adviseren waar kan worden volstaan met een overschilderbeurt, waar groot onderhoud nodig is of wellicht een saneringsbeurt met herstelwerkzaamheden.

Vervolgens worden uw wensen samengevat in een glasheldere offerte zonder valkuilen. Hierin staat gedetailleerd wat, hoeveel en hoe er geschilderd wordt of in het geval van glas, geplaatst wordt. Daarnaast treft u de kosten aan van bijvoorbeeld het steigerwerk (altijd door onszelf uitgevoerd), eventuele kosten voor vergunningen en precario. Onze offertes voldoen aan de richtlijnen van de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis (Zie: Certificeringen).

Om uw bedrijfspand of woning(en) voor een langere periode in topconditie te houden, maken wij meerjaren plannen op. U ziet in onze offerte een tijdschema met een overzicht van  de benodigde activiteiten per jaar. Zo’n meerjarenplanning kan bijvoorbeeld aanvangen met de renovatie, waarna jaarlijkse inspecties worden afgewisseld met onderhoudsbeurten en/of herschilderbeurten. Wij maken vaak gebruik van de expertise van Sigma Coatings voor een verftechnisch advies inclusief meerjaren planning welke wij vervolgens offreren en uitvoeren.

Trefwoorden: Binnen Schilderwerk, Buiten Schilderwerk, Huis Kopen, Huis Verkopen, Onderhoudsplan, onderhoudsplan VVE, Onroerend Goed, Renovatie Schilderwerk, Restauratie Schilderwerk, Schilders, Schilderwerk, VVE offerte

Andere producten en diensten van Gebr. Velthuis

Restauratie schilderwerk van Gebr. Velthuis thumbnail
25-06-2011

Restauratie schilderwerk

  Het specialistische karakter van restauratie schilderwerk vereist een gedegen vakkennis. Daar ligt juist onze kracht!


Verenigingen van eigenaren van Gebr. Velthuis thumbnail
25-06-2011

Verenigingen van eigenaren

Door als VVE collectief bij ons aan te besteden, kunnen de bewoners profiteren van een flinke kostenbesparing.


Binnen schilderwerk van Gebr. Velthuis thumbnail
25-06-2011

Binnen schilderwerk

Gebr. Velthuis werkt met een technisch verantwoord verfsysteem op basis van hoogwaardige materialen