Restauratie schilderwerk

Restauratie schilderwerk van Gebr. Velthuis

Door: Gebr. Velthuis  25-06-2011
Trefwoorden: Schilders, Onroerend Goed, Schilderwerk

Restauratie schilderwerk

Gebr. Velthuis heeft een ruime ervaring met de afwerking van gerestaureerde historische panden zoals onder meer de Ronde Lutherse Kerk aan de Singel, het Anne Frank Huis aan de Prinsengracht of de grote- en kleine Synagoge in Amsterdam.

Het specialistische karakter van restauratie schilderwerk vereist een gedegen vakkennis. Daar ligt juist onze kracht! Onze vakmensen beheersen diverse ambachtelijke decoratie technieken zoals het aanbrengen van bladgoud op ornamenten, houtimitatie, wandbespanning en marmeren. Wij denken mee over de beste werktechnieken in uw specifieke situatie en authentiek kleurgebruik. Hiervoor kunnen verfmonsters ter analyse in een laboratorium aangeboden worden.

In het eerste vrijblijvende gesprek bespreken welke gevels, ruimtes en/of objecten een opknapbeurt nodig hebben. Onze Meester-schilder analyseert de huidige conditie van het schilderwerk en adviseert hoe we tot een historisch verantwoord resultaat kunnen komen dat volledig aan uw behoeften tegemoet komt. Uiteraard zijn we bekend met de actuele regelgeving rond monumentenzorg.

Vervolgens worden uw wensen samengevat in een glasheldere offerte zonder valkuilen. Hierin staat gedetailleerd wat, hoeveel en hoe er geschilderd wordt. Daarnaast treft u de kosten aan van bijvoorbeeld het steigerwerk (altijd door onszelf uitgevoerd), eventuele kosten voor vergunningen en precario. Onze offertes voldoen aan de richtlijnen van de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis (Zie: Certificeringen).

Trefwoorden: Binnen Schilderwerk, Buiten Schilderwerk, Huis Kopen, Huis Verkopen, Onderhoudsplan, onderhoudsplan VVE, Onroerend Goed, Renovatie Schilderwerk, Restauratie Schilderwerk, Schilders, Schilderwerk, VVE offerte

Andere producten en diensten van Gebr. Velthuis

Verenigingen van eigenaren van Gebr. Velthuis thumbnail
25-06-2011

Verenigingen van eigenaren

Door als VVE collectief bij ons aan te besteden, kunnen de bewoners profiteren van een flinke kostenbesparing.


Buiten schilderwerk van Gebr. Velthuis thumbnail
25-06-2011

Buiten schilderwerk

Nieuwe huurders/eigenaren voelen zich veel prettiger in een mooie strak afgewerkte omgeving


Binnen schilderwerk van Gebr. Velthuis thumbnail
25-06-2011

Binnen schilderwerk

Gebr. Velthuis werkt met een technisch verantwoord verfsysteem op basis van hoogwaardige materialen