Verenigingen van eigenaren

Verenigingen van eigenaren van Gebr. Velthuis

Door: Gebr. Velthuis  25-06-2011
Trefwoorden: Schilders, Onroerend Goed, Schilderwerk

Verenigingen van Eigenaren

Rotting en verwering van het houtwerk aan gevels leidt tot tocht en vocht aan de binnenkant van kozijnen en deuren. Een goede conditie van het houtwerk door tijdig onderhoud zorgt voor een optimaal leefklimaat en bespaart de kosten van voortijdige vervanging.

Gebr. Velthuis werkt met een technisch verantwoord verfsysteem op basis van hoogwaardige materialen. Het moet er natuurlijk ook mooi en strak uitzien!

* Door als VVE collectief bij ons aan te besteden, kunnen de bewoners profiteren van een flinke kostenbesparing.

* Een strakke, uniforme uitstraling van de gevels leidt tot een verhoogde waarde van de woningen.

Gebr. Velthuis is geautoriseerd om het logo 'Werkt voor VVE’en' van de Belangenorganisatie voor Appartementseigenaren te dragen. VVE Belang en de belangenorganisatie voor erkende schilders- en onderhoudsbedrijven (AF erkend) zijn een samenwerking aangegaan als gevolg van de nieuwe Appartementen wet van 2005 waarin de verplichting wordt geregeld om een reservefonds aan te leggen voor (groot) onderhoud.

In het eerste vrijblijvende gesprek bespreken welke gevels, ruimtes en/of objecten een opknapbeurt nodig hebben. We analyseren de huidige conditie van het schilderwerk en adviseren of kan worden volstaan met een overschilderbeurt, of er groot onderhoud nodig is of wellicht een saneringsbeurt met herstelwerkzaamheden.

Vervolgens worden uw wensen samengevat in een glasheldere offerte zonder valkuilen. Hierin staat gedetailleerd wat, hoeveel en hoe er geschilderd wordt. Daarnaast treft u de kosten aan van bijvoorbeeld het steigerwerk (altijd door onszelf uitgevoerd), eventuele kosten voor vergunningen en precario. Onze offertes voldoen aan de richtlijnen van de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis (Zie: Certificeringen).

Om uw woningen voor een langere periode in topconditie te houden maken wij ook meerjaren plannen op. U ziet in onze offerte een tijdschema met een overzicht van benodigde activiteiten per jaar. Zo’n meerjarenplanning kan bijvoorbeeld aanvangen met een onderhoudsbeurt, waarna de jaarlijkse inspecties worden afgewisseld met een herschilderbeurt en/of onderhoudsbeurt. Wij maken vaak gebruik van de expertise van Sigma Coatings voor een verftechnisch advies inclusief meerjaren planning welke wij vervolgens offreren en uitvoeren.

Trefwoorden: Binnen Schilderwerk, Buiten Schilderwerk, Huis Kopen, Huis Verkopen, Onderhoudsplan, onderhoudsplan VVE, Onroerend Goed, Renovatie Schilderwerk, Restauratie Schilderwerk, Schilders, Schilderwerk, VVE offerte

Andere producten en diensten van Gebr. Velthuis

Restauratie schilderwerk van Gebr. Velthuis thumbnail
25-06-2011

Restauratie schilderwerk

  Het specialistische karakter van restauratie schilderwerk vereist een gedegen vakkennis. Daar ligt juist onze kracht!


Buiten schilderwerk van Gebr. Velthuis thumbnail
25-06-2011

Buiten schilderwerk

Nieuwe huurders/eigenaren voelen zich veel prettiger in een mooie strak afgewerkte omgeving


Binnen schilderwerk van Gebr. Velthuis thumbnail
25-06-2011

Binnen schilderwerk

Gebr. Velthuis werkt met een technisch verantwoord verfsysteem op basis van hoogwaardige materialen