Tweede Poseidon Congres: Activeren en Verbinden

Door: Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Geuzenveld-slotermeer  05-10-2006
Trefwoorden: Communicatie, Overheid, Participatie

Doel van het congres is te leren van goede voorbeelden. Spraakmakende professionals zoals Paul Frissen (UvT) Christien Bronda (Directeur sociale zekerheid) en David Laws (MIT/UvA) geven hun visie op het thema. Job Cohen sluit het congres af. ’s Middags komen concrete en inspirerende voorbeelden van projecten om burgers te activeren aan bod. Vaak zijn dat projecten buiten de reguliere orde en waarin verschillende instellingen met elkaar samenwerken.

Voor wie
Het Poseidon congres Activeren en Verbinden is bedoeld voor medewerkers van gemeentelijke organisaties, woningcorporaties en organisaties uit de (semi) private sector die geïnteresseerd zijn in stedelijke vernieuwing, wijkontwikkeling en wijkmanagement.

Door wie
Het Poseidon congres Activeren en Verbinden is een initiatief van het Ontwikkelingsbedrijf Gemeente Amsterdam en stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer. Poseidon is een Europees kennisnetwerk op het gebied van wijkontwikkelingsstrategieën, participatie en communicatie.

Poseidon congres Activeren en Verbinden
Donderdag 16 november 2006
09.00 – 18.00 uur
Nova Esprit Collega Amsterdam
Burgemeester Hogguerstraat 2
1064 EB Amsterdam

Meer informatie
Het complete programma kunt u vinden op www.poseidon.amsterdam.nl. Daar vindt u ook het inschrijvingsformulier. Wilt u meer weten over het Poseidon congres Activeren en Verbinden? Neem dan contact op met Jeroen den Uyl.
[email protected]

einde bericht

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie of persmateriaal kunt u contact opnemen met Simone van Harten van de afdeling Communicatie van het Ontwikkelingsbedrijf op telefoonnummer 020 – 55 26 326 of 06 - 5439 4085, e-mail: [email protected] Of met Margot Blom van de afdeling Communicatie van stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer op telefoonnummer 020 889 81 39 of 06-51016172.

Trefwoorden: Communicatie, Overheid, Participatie, Wijkbeheer

Contact Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Geuzenveld-slotermeer

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share