Ggd Amsterdam

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwe Achtergracht 100 , 1018 WT Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Ggd Amsterdam

GGD Amsterdam
De Geneeskundige en Gezondheidsdienst (GGD) Amsterdam werkt al ruim honderd jaar aan het verbeteren van de openbare gezondheidszorg. Vanuit diverse locaties in de stad zetten circa 1300 medewerkers zich in om gezondheidsachterstanden te verkleinen. De organisatie biedt een uitgebreid pakket van diensten en producten op het gebied van gezondheidsbevordering, -bescherming en opsporing van ongezonde situaties. Het werkterrein strekt zich onder meer uit van aids-onderzoek tot jeugdgezondheidszorg, van dierplaagbeheersing tot arrestantenzorg en van infectieziektebestrijding tot drugshulpverlening.

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Ggd Amsterdam in Nieuwe Achtergracht 100, Amsterdam Noord-Holland 1018 WT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Preventie diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Preventie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1018 WT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3725443]