Webmarketing - 3 wegen naar succes

Door: Goede Zaken  15-05-2009

Succes met webmarketing 1: Optimalisatie van uw website

Heeft u wel een website, maar levert deze geen bijdrage aan uw omzet? Komen er weinig bezoekers? Worden bezoekers geen kopers?

Waarschijnlijk komt dat doordat de website niet goed vindbaar is. En als de webteksten niet aantrekkelijk zijn, zullen de bezoekers die komen weer snel afhaken, zonder iets te kopen.

Optimalisatie van uw website kan dit veranderen. Ik zorg voor een goede structuur en toepassing van relevante zoekwoorden. Zo wordt uw website beter vindbaar en zullen er meer bezoekers komen. Ik schrijf aantrekkelijke webteksten die de bezoekers nieuwsgierig maken naar uw producten. Daardoor zullen zij uw producten gaan kopen of contact met u opnemen.

Succes met webmarketing 2: Een AdWords advertentiecampagne

Wilt u heel snel resultaat zien van uw investering? Dat kan met een Google AdWords campagne.

Ik maak een advertentie voor u en eventueel een bijpassende webpagina. De advertentie verschijnt rechts bovenaan de zoekresultaten van Google, op het moment dat iemand zoekt met een van de door u aangegeven zoekwoorden. Klikt iemand op de advertentie en gaat hij door naar de webpagina, dan betaalt u een bedrag dat meestal ligt tussen €1,00 en €3,00.

Onderzoek wijst uit dat deze advertenties goed worden bekeken en dat er regelmatig op wordt geklikt. U bepaalt zelf het budget dat u eraan wilt besteden. En u kunt 24 uur per dag bekijken wat het resultaat is en eventueel de campagne aanpassen.

Succes met webmarketing 3: Een elektronische nieuwsbrief

Onderhoudt u frequent contact met uw bestaande klanten? Beseft u wel hoeveel geld een flink klantenbestand waard is? Door regelmatig een elektronische nieuwsbrief naar uw relaties te sturen, kunt u meer rendement halen uit uw klanten.

Ik kan voor u een nieuwsbrief ontwerpen, waarmee u periodiek uw klanten op de hoogte kunt stellen van interessante nieuwe producten of aanbiedingen. Zo laat u laat zien dat u professioneel bezig bent en dat u als ondernemer niet stilzit. Een elektronische nieuwsbrief is gemakkelijk te produceren en is relatief goedkoop.

Wilt u meer weten over deze 3 vormen van webmarketing en hoe u er succes mee kunt behalen? Kijk op www.goedezaken.biz/webmarketing.html