NIEUW!!! Gordijnen.nl opent haar gordijnen!!!

Door: Gordijnen.nl  16-07-2009
Trefwoorden: Webwinkel, Gordijnen, Kussens

Gordijnen.nl heeft haar gordijnen geopend voor het grote publiek.

Eindelijk is het zover. Gewoon vanuit je luie stoel gordijnen , vouwgordijnen en bijpassende kussens van topkwaliteit zelf samenstellen op je beeldscherm. Alles wordt op maat gemaakt precies zoals de klant het wenst.

Hoe werkt het? Men gaat naar www.gordijnen.nl en in slechts enkele overzichtelijke stappen kan je de door jou uitgekozen stof als gordijn in het door jou uitgekozen kozijn zien hangen. Gordijnen.nl geeft ook direct aan wat het kost en je kan direct bestellen. Deze tool is werkelijk uniek en in Nederland nog niet zo mooi vormgegeven vertoont. Wil je de stoffen eerst nog voelen en zien dan geeft Gordijnen.nl je ook de mogelijkheid om gratis stof stalen te bestellen.

Alle stoffen op deze site zijn fantastisch gefotografeerd en zeer eenvoudig te bekijken. De navigatie op de site is allemaal duidelijk en stapsgewijs. Eindelijk een site waar je niet meer voor naar de winkel hoeft en je toch gordijnen op maat kan laten maken. Overigens is vakmanschap en topkwaliteit op deze site nu ook eens betaalbaar.

Er is hier een keuze van meer dan 250 fantastisch mooie stoffen. Dus voor ieders smaak zit er wel iets bij.

Veel plezier met kijken op www.gordijnen.nl en het samenstellen van uw gordijnen of vouwgordijnen . Mocht je nog tips of dingen zien waarmee wij onze dienstverlening en kwaliteit kunnen verbeteren laat ons dit dan weten via [email protected]

kussens

Trefwoorden: Gordijn, Gordijn Samenstellen, Gordijnen, Gordijnstof, Kussens, Vouwgordijnen, Webwinkel,

Contact Gordijnen.nl

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share