Hangend boomhut poppenhuis

Hangend boomhut poppenhuis van Hanging Houses

Door: Hanging Houses  21-01-2012
Trefwoorden: Kinderen, Online Bestellen, Online Winkel

Compleet poppenhuis met popjes: Prachtig hangend poppenhuis, wat wel lijkt op een boomhut! Het huis bestaat uit een zolder, woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken, hal en 2 balkons. Het poppenhuis is ingericht met een hangmat, 2 stoeltjes, een bank met kussentjes, schilderij, tafeltje, bed met kussen en dekens, aanrecht, slingers en 3 touwladders die je zelf kunt verplaatsen. Eenvoudig aan de muur te hangen en weer op te ruimen. 

Inclusief de set van 7 poppenhuispopjes en poes in een mandje: jongenspopje, popje met konijn knuffel, popje met hoofddoek, popje met rood-wit gestipte jurk, popje in een rolstoel, popje met een baby in een draagdoek en een negerpopje. Alle popjes zijn verschillend in lengte, dikte of huidskleur en kunnen aan en uitgekleed worden.

Trefwoorden: Educatief Speelgoed, Fair Trade, Kinderen, Online Bestellen, Online Winkel, Speelgoed, Speelhuis

Andere producten en diensten van Hanging Houses

Piraten poppenkastpop van Hanging Houses thumbnail
10-11-2012

Piraten poppenkastpop

Prachtig afgewerkt, leuke details, fairtrade gemaakt.


Muziekdoosjes van Hanging Houses thumbnail
10-11-2011

Muziekdoosjes

 De muziekdoosjes van Hanging Houses zijn prachtig afgewerkt, handgemaakt,hebben een heel vriendelijke uitstraling en zijn verkrijgbaar met verschillende melodieën.


Speeltenten van Hanging Houses van Hanging Houses thumbnail
10-11-2011

Speeltenten van Hanging Houses

Alle producten van Hanging Houses zijn origineel, handig in gebruik, prachtig afgewerkt, Fairtrade geproduceerd en stimuleren het inlevingsvermogen van kinderen.