EINDELIJK VROLIJK DE REGEN IN

EINDELIJK VROLIJK DE REGEN IN van Happyrainydays

Door: Happyrainydays  30-10-2008
Trefwoorden: Poncho, Regen, Regenjack

 

Nederland kan wel wat leuke regenkleding gebruiken
Nederland telt gemiddeld 200 regendagen per jaar. En als de verwachtingen kloppen, wordt het de komende jaren alleen maar natter. Alle aanleiding om met een nieuw merk voor regenkleding te komen. www.happyrainydays.nl is zojuist van start gegaan met comfortabele en vrolijke regenkleding voor vrouwen, meisjes en jongens. De kledinglijn van HappyRainyDays bestaat uit jassen, trenchcoats, regenbroeken, regenhoeden en zuidwesters in diverse kleuren en dessins.

Astrid de Groot en Michelle van der Burgh, oprichters HappyRainyDays: ‘Het idee van HappyRainyDays komt voort uit het feit dat we voor onszelf en onze kinderen geen vrolijke en functionele regenkleding konden vinden. Met HappyRainyDays willen we het imago van suffe en niet lekker zittende regenpakken doorbreken. Bij de keuze voor stoffen en modellen is ons uitgangspunt dat het functioneel moet zijn, maar vooral ook comfortabel en vrolijk. In feite moet het je gewone jas kunnen vervangen.’

Revival van de zuidwester
Naast vrolijke details – aan de binnen- en buitenkant – besteedt HappyRainyDays veel aandacht aan de functionaliteit. Zo heeft de regenbroek aan de zijkant een rits van boven tot onder, waardoor de broek heel eenvoudig en snel is uit te trekken. Daarnaast is er de modieuze zuidwester, compleet gevoerd en een regenhoedje dat altijd mee kan omdat het op te vouwen is in zijn eigen buidel. Van zelfsprekend is alle regenkleding van HappyRainyDays van uitstekende kwaliteit, zeer goed ademend en volkomen regendicht.

Online te koop
HappyRainyDays wordt alleen online verkocht via eigen online-shop www.happyrainydays.nl. Prijzen variëren van 49,95 (exclusief verzendkosten) voor een vrolijke poncho tot € 89,95 voor een kwalitatief hoogwaardige trenchcoat.

HappyRainyDays
HappyRainyDays maakt regenachtige dagen minder grijs met vrolijke regenkleding voor vrouwen, meisjes en jongens vanaf maat 104. De kledinglijn bestaat uit jassen, trenchcoats, regenbroeken, regenhoeden en zuidwesters in diverse kleuren en dessins. De regenkleding is vanaf 15 oktober te koop via www.happyrainydays.nl. HappyRainyDays is een initiatief van Michelle van der Burgh (42) en Astrid de Groot (41).

Trefwoorden: Poncho, Regen, Regenhoed, Regenjack, Trenchcoat, Zuidwester,