Harver

Afdrukken

Is Harver incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rhijnspoorplein 34 , 1018 TX Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Harver

Als een organisatie wil groeien, moeten haar mensen groeien. Talent management is daarmee in hoge mate bepalend voor organisatiesucces.
Harver bundelt expertise in HR, psychologie, assessments, servicedesign, en digitale innovatie. Onze kracht is dat we met een frisse blik naar mensen en organisaties kijken. Van hieruit ontwerpen, bouwen en implementeren we vernieuwende en gebruiksvriendelijke Talent Managementoplossingen die individuen en organisaties helpen groeien.

Harver gelooft in het vergroten van het zelfsturend vermogen van mensen. Veel mensen hebben een beperkt inzicht in hun eigen talenten en de mogelijkheden hun talenten op de arbeidsmarkt te benutten. Hierdoor komen mens en talent vaak onvoldoende tot hun recht en worden carrières nog te vaak door toeval bepaald. Harver ondersteunt mensen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten. Zo helpen we hen daadwerkelijk grip te krijgen op hun loopbaan en zo hun talenten echt tot hun recht te laten komen.

Kaart

Producten en diensten

PreSelect

04-11-2015

Of u nu een overvloed aan sollicitanten heeft of juist een select aantal, de beste kandidaat selecteren is complex en


TalentPitch

04-11-2015

Het selecteren van de juiste mensen die met plezier werken en voor langere tijd presteren. Voor veel organisaties is personeelAndere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Harver in Rhijnspoorplein 34, Amsterdam Noord-Holland 1018 TX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Software diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Software per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1018 TX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3793616]