Hazewinkel Installatietechniek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Haarlemmer Houttuinen 349 351 , 1013 GM Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Hazewinkel Installatietechniek

Hazewinkel Installatietechniek is een allround loodgieters en installatiebedrijf dat al sinds 1887 meedenkt, adviseer en passende werkzaamheden uitvoert. Als familiebedrijf zijn wij een bekend begrip in de omgeving van Amsterdam waar wij onze full-service dienstverlening graag uitdragen. Met een vast team vaste loodgieters/installateurs en servicemonteurs maken wij ons hiervoor dagelijks sterk. Door de goede scholing, vakbekwaamheid en motivatie realiseren wij de installatie volgens uw wensen.

De basistoepassingen in uw woning moeten professioneel en degelijk worden aangelegd. Rekening houdend met de gestelde normen en uw leefomgeving bieden de technieken meer comfort. Voor een totaalpakket aan installatietechnische toepassingen geven wij graag persoonlijk advies. Wilt U een nieuwe Cv ketel? Of op zoek naar het systeem dat de ventilatie in uw woning goed kan beheersen? Droomt u van prachtige sanitaire voorzieningen? U kunt bij Hazewinkel Installatietechniek terecht voor advies, ontwerp, installatie, onderhoud en service van A tot Z.

Van verwarmingsinstallaties tot dakwerken en van zinkwerken tot loodgieterswerk, installatie is maatwerk. Daarom staat bij Hazewinkel Installatietechniek uw wens altijd centraal. Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot en met de installatie en nazorg zijn wij een betrouwbare partner. Heldere communicatie en korte lijnen binnen het bedrijf zorgen voor een goede afstemming met de opdrachtgever.

Op onze site maakt u kennis met ons bedrijf, vermelden wij wat we voor u kunnen betekenen en kunt u informatie vinden over de soorten technische installaties.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Heating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hazewinkel Installatietechniek in Haarlemmer Houttuinen 349 351, Amsterdam Noord-Holland 1013 GM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1013 GM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815307]