HCM Support

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Science Park 400 , 1098 XH Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over HCM Support

HCM Support is opgericht door Mirjam Hooiveld. Na haar studie economie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam heeft Mirjam als marketing manager en business consultant gewerkt bij de NS en HEMA. Daarna heeft zij de overstap gemaakt naar een HRM adviesbureau actief in de zakelijke dienstverlening. In 2004 is zij haar eigen bureau, HCM Support gestart.

Zij heeft zowel een tweetal opleidingen tot loopbaancoach afgerond als de opleiding NLP practitioner en masters. Momenteel is zij in de afrondende fase van de opleiding coach/counselling aan de Academie voor Psychotherapie. Als coach combineert zij haar zakelijke en zachte kant en is zij betrokken, sensitief en resultaatgericht.

Binnen HCM Support staat haar filosofie van persoonlijk contact centraal. Door mee te denken met haar cliënt en dieper in te gaan op vraag achter de vraag, waarbij kwaliteit belangrijk is, levert HCM Support maatwerk.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is HCM Support in Science Park 400, Amsterdam Noord-Holland 1098 XH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1098 XH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817449]