McLaughlin (33) nieuwe directeur Teesland iOG Nederland

Door: Het Pr Bureau  23-05-2007
Trefwoorden: Vastgoed, Personalia, Teesland

McLaughlin (33) nieuwe directeur Teesland iOG Nederland

Amsterdam, mei 2007 – Deze maand is bekend geworden dat Teesland iOG, toonaangevend op het gebied van Pan-Europees fund, asset en property management, de Ier Mark McLaughlin heeft aangesteld als nieuwe directeur Nederland. De 33-jarige McLaughlin is de jongste Managing Director in de Teesland iOG Group.

De afgelopen vijf jaar was McLaughlin al werkzaam in het Nederlandse team als Property Director. Hij deed uitgebreide ervaring op in project management, zowel in Nederland als eerder in Singapore en zijn geboorteland Ierland.

McLaughlin zal zich vanaf deze maand volledig storten op de strategische aspecten van de geplande acquisities van Teesland iOG. Zijn ambitie is om de vastgoedportefeuille in de Benelux de komende jaren substantieel te laten toenemen. “De Nederlandse economie zit weer in de lift en daarmee ook de interesse van investeerders in vastgoed. Hiermee ontstaat voor ons een gezonde basis voor verdere expansie. Daar gaan we de komende jaren flink op inzetten,” aldus McLaughlin.

Over Teesland IOG
Teesland iOG is met 200 professionals actief op het gebied van acquisitie, asset management, property management, project management en finance voor een grote variatie aan zakelijke klanten in Europa. De totale waarde van de vastgoedportefeuille van Teesland iOG bedraagt € 5,25 miljard, waarvan € 450 miljoen in Nederland. Teesland iOG, toonaangevend op het gebied van fund, asset en property management, heeft 14 Europese kantoren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Londen.

**NOOT VOOR DE REDACTIE**
Voor meer informatie en/of interviewverzoeken kunt u contact opnemen met:
Teesland iOG Nederland
Alice ten Wolde, marketing manager
Telefoon: 020 – 57 45 800
E-mail: alice.tenwolde@teeslandiog.nl

Er is ook een foto van Marc McLaughlin in hoge resolutie en geschikt voor publicatie, opvraagbaar via bovengenoemd nummer.

Trefwoorden: Personalia, Teesland, Vastgoed,