Oud-Kamerlid Van Egerschot wordt Managing Consultant bij Corinthe

Door: Het Pr Bureau  22-03-2007
Trefwoorden: Personalia, Kamerlid, Egerschot

- Personaliabericht -

Oud-Kamerlid Van Egerschot wordt Managing Consultant bij Corinthe

Oegstgeest, donderdag 22 maart 2007 - Oud-Kamerlid Eske van Egerschot treedt per 16 april 2007 in dienst bij Corinthe Executive Search te Oegstgeest. Van Egerschot zal als Managing Consultant het team van Corinthe versterken en verrijken met haar kennis op het terrein van financiële toezichtwetgeving (compliance).

Van 6 april 2004 tot en met 29 november 2006 was Van Egerschot Lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal voor de VVD. Zij verliet destijds het notariaat om Frank de Grave op te volgen. Van Egerschot was als financieel woordvoerder onder andere verantwoordelijk voor de behandeling van de Wet Financieel Toezicht en de implementatie van Basel II en MiFID.

Annelies de Groot, Managing Director van Corinthe Executive Search: “Met Eske van Egerschot halen wij een bijzondere professional in huis. Haar kennis en ervaring als woordvoerder namens de VVD in de Tweede Kamer op terreinen zoals financiën, innovatie, industrie, technologie, medezeggenschap en de vrije beroepen zal onze leidende positie in de financiële markt nog verder versterken.”

Over Corinthe
Corinthe Executive Search richt zich op het vervullen van hogere managementposities (zowel lijn als staf) in de financiële- en zakelijke dienstverlening, de zorg, FMCG & Retail en Energy & Utilities. Corinthe maakt deel uit van Corinthe Companies, een 100% dochteronderneming van MPS Group, Inc. te Jacksonville, FL (USA), met 20 kantoren in Europa.

Als executive searchbureau onderscheidt Corinthe zich door haar hoge kwaliteit en uitgebreide netwerk en door organisaties en kandidaten gespecialiseerde kennis en ervaring aan te bieden op terreinen zoals Actuariaat, IT, Supply Management en HR. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat Corinthe een divers team van topdeskundigen in huis heeft.

- Einde bericht -


** Noot voor de REDACTIE **

Voor meer informatie:
Annelies de Groot, Managing Director Corinthe Executive Search, 06-13 299 750
Marty Tuk, Voorzitter Directie Corinthe Companies, 06-51 119177
Eske van Egerschot, 06-21 266559

Er is een portretfoto in hoge resolutie opvraagbaar (geschikt voor publicatie en vrij van rechten te gebruiken) bij Het PR Bureau: 020 – 670 22 32 of via [email protected]

Corinthe Executive Search is onderdeel van Corinthe Companies, waarvan ook Hey Day, 30days, House of Financials en EssentialPeople deel uitmaken. Corinthe Companies is gevestigd op een unieke locatie in Oegstgeest en werkt vanuit een marktonderscheidend concept voor bedrijven en instellingen in vooral de financiële en zakelijke dienstverlening. Met een omzet van 25 miljoen euro en ruim 100 medewerkers is Corinthe Companies een grote speler in de markt voor selectie en bemiddeling van top- en middenkader voor zowel tijdelijke als vaste functies. Zie voor meer informatie ook www.corinthe.nl

Trefwoorden: Egerschot, Kamerlid, Personalia,