Pecoma Business Technology wederom een van de snelste groeiers van Nederland

Door: Het Pr Bureau  29-11-2007
Trefwoorden: Ict, Prijs, Business Technology

Tevens snelst groeiende ICT-dienstverlener van Noord-Holland

Amsterdam, 28 november 2007 – Gisteravond zijn tijdens een feestelijke uitreiking in het WTC te Amsterdam de Noord-Hollandse ‘FD Gazellen’, de snelst groeiende bedrijven van Nederland, bekend gemaakt. Pecoma Business Technology behoort voor het tweede achtereenvolgende jaar tot deze groep. Over 2006 boekte Pecoma Business Technology een omzetgroei van ruim 30% tot 26 miljoen euro. Business Technology is een belangrijke groeimarkt op technologiegebied, waarop Pecoma zich primair focust. Jaarlijks brengt Het Financieele Dagblad de snelst groeiende bedrijven van Nederland in kaart.

Nadat Pecoma Business Technology vorig jaar voor het eerst behoorde tot de groep van snelst groeiende bedrijven van Nederland, krijgt het succes dit jaar een vervolg. “Onze ambitie om de IT-markt naar een hoger plan te tillen, wordt met een ‘FD Gazelle’ op een prachtige manier beloond. Business Technology krijgt steeds meer bekendheid, het is een ontzettende groeimarkt. Het tastbaar maken van IT in rendement en groei voor bedrijven is wat we doen met Business Technology. De groeicijfers bewijzen dat organisaties hier klaar voor zijn en ook resultaten willen zien,” aldus Simon de Koning, algemeen directeur van Pecoma Business Technology. Van de provincie Noord-Holland is Pecoma de snelst groeiende ICT-dienstverlener.

Gazelle
Een ‘Gazelle’ is een onderneming met minimaal 20% omzetgroei in drie jaar tijd. Deze bedrijven worden, net als voorgaande jaren, op basis van de cijfers van de Kamer van Koophandel en onderzoeksbureau Graydon geselecteerd. Dit jaar mogen 420 ondernemingen, waaronder Pecoma Business Technology in de categorie ‘kleine ondernemingen’, zich Gazelle noemen. Voor meer informatie over de FD Gazellen, zie www.fd.nl/fdgazellen.

Over Pecoma Business Technology
Pecoma Business Technology (1984) helpt ambitieuze bedrijven groei te realiseren door de optimale inzet van mensen, processen en technologie. Vanuit de visie dat groei alleen kan ontstaan wanneer technologie ten dienste staat van de bedrijfsdoelstelling, introduceert Pecoma in 2006 ‘Business Technology’. Business Technology is de volgende stap na IT en ICT. Pecoma heeft de ambitie technologie naar een nieuw kwaliteitsniveau te brengen en levert inzicht, vernieuwing en controle als eindproduct. Pecoma werkt met ruim 350 professionals vanuit haar vestigingen in Amsterdam en Groningen, en realiseert in 2006 een omzet van 26 miljoen euro. www.pecoma.nl.

- Einde bericht –
** Noot voor de redactie **
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Pecoma Business Technology
Contactpersoon : Karen Kaitjily, manager marketing & communicatie
Telefoon : 020 4609609 of 06 53498356
E-mail : [email protected]
Website : www.pecoma.nl

Trefwoorden: Business Technology, Ict, Prijs,