Swingende electro-tango voor Argentijnse kinderen

Swingende electro-tango voor Argentijnse kinderen van Het Pr Bureau

Door: Het Pr Bureau  17-09-2008
Trefwoorden: Kinderen, Stichting, Band

Swingende electro-tango voor Argentijnse kinderen

Gisterenavond was het Amsterdamse Hotel Arena in de ban van electro-tangoband San Telmo Lounge. Het populaire Argentijnse gezelschap was speciaal naar Nederland gevlogen voor een exclusief benefietconcert ter ere van El Desafio Foundation. De stichting zet zich in voor het verbeteren van de levenskwaliteit van kinderen en gezinnen uit kwetsbare groepen van de Argentijnse samenleving. Bij het benefietconcert waren naast talloze sympathisanten onder meer AZ-keeper Sergio Romero en Ajax-spits Dario Cvtanich aanwezig. Voor meer informatie: www.eldesafio.org.

Over El Desafío Foundation
Stichting El Desafío (‘de uitdaging’) is een non-profitorganisatie ontstaan in de Argentijnse stad Rosario in december 2002, naar aanleiding van de slechte economische situatie. Eén van de initiators van het evenement, Mario Raimondi, verhuisde naar Nederland en zette hier de activiteiten voort door fondsen te werven en aandacht te vragen voor de situatie in zijn geboorteland. De missie van El Desafío is het verbeteren van de levenskwaliteit van kinderen en gezinnen uit kwetsbare groepen, door de inzet van structurele programma´s die de oorzaken van armoede bij de wortel aanpakken.

Trefwoorden: Argentinië, Band, Beneficiair, Benefiet, Concert, Cvtanich, Electro, Goed Doel, Kinderen, Levenskwaliteit, Non-profit, Raimondi, Romero, Stichting, Tango,