Verkiezing meest innovatieve ondernemer van Noord-Holland

Door: Het Pr Bureau  07-09-2007
Trefwoorden: Mkb, Evenement, Noord-holland

-Persuitnodiging-

Syntens en provincie Noord-Holland nodigen u uit voor uitreiking Gouden Kans
Verkiezing meest innovatieve ondernemer van Noord-Holland

Tweede Dinsdag van September (11-09-2007) van 16.00 tot 20.30 uur
‘Paviljoen Het Oosten’, Sarphatistraat 410 te Amsterdam.Geachte redactie,

Hierbij nodigen wij u uit voor de uitreiking van de Gouden Kans 2007, de prijs voor de meest innovatieve ondernemer van Noord-Holland. Tijdens dit jaarlijkse evenement van innovatieprogramma Het Kansenkanon, kiezen alle aanwezigen op basis van verschillende elevator pitches een winnaar uit een gezelschap van tien genomineerden. Het evenement kent dit jaar een speciaal tintje, aangezien de looptijd van Het Kansenkanon bij de start in september 2004 werd vastgesteld op drie jaar. Wegens het succes is dit inmiddels verlengd tot januari 2008 en de mogelijkheid bestaat dat het programma ook ná deze datum doorgaat met Europese gelden.

De Innovatierede
Op deze Tweede Dinsdag van September wordt traditiegetrouw de ‘Innovatierede’ uitgesproken. Was de eer vorig jaar aan toenmalig staatssecretaris Karien van Gennip, dit jaar neemt EZ-gedeputeerde Jaap Bond van Noord-Holland deze – op onconventionele wijze – voor zijn rekening.

Niet kletsen, maar knallen!
Het motto van Het Kansenkanon luidt ‘niet kletsen, maar knallen’. Dit betekent dat er binnen het programma concrete innovatieprojecten worden gerealiseerd, waarvan u er op dinsdag 11 september tien zelf kunt beoordelen.

Niet kletsen, maar knallen betekent ook dat iedereen actief participeert in het dagprogramma. Het ‘achterovergezakt’ naar een lange reeks speeches luisteren is er dus niet bij. Het aanwezige publiek wordt halverwege het programma opgesplitst in kleine groepjes, waar zij de kans krijgen om met elkaar de innovatiewaarde van de genomineerden te beoordelen.

De tien genomineerden zijn van zeer divers pluimage. Zo is een cluster vertegenwoordigd bestaande uit belangrijke partijen uit de modesector, die gezamenlijk de problemen in de sector te lijf gaan en zo een nieuwe generatie marktbewuste modeontwerpers voortbrengen. Maar ook kunt u kennismaken met een biopsienaald van dermate geavanceerde materialen dat het de uitzaaiing van levende tumorcellen voorkomt, en geavanceerde ICT-oplossingen op het gebied van mobiel werken voor MKB-ondernemers.

Naast ondernemers, zijn onder meer politici, brancheorganisaties en vertegenwoordigers van kennisinstellingen aanwezig. Een gemêleerd gezelschap van ruim honderd mensen.

U bent vanaf 16.00 uur van harte welkom in het architectonisch innovatieve hoofdkantoor van woningbouwcorporatie Het Oosten, aan de Sarphatistraat 410 in Amsterdam.

Het programma voor dinsdag 11 september ziet er verkort als volgt uit:

16.00 uur : Ontvangst met drankje
16.30 uur : Opening
16.45 uur : Korte informatiefilmpjes over tien genomineerden
17.00 uur : Innovatierede 2007
17.10 uur : Video-interview minister Maria van der Hoeven
17.30 uur : Elevator pitches (presentaties) genomineerden
18.30 uur : Pauze
19.00 uur : Finale en aansluitend uitreiking van de Gouden Kans 2007
19.35 uur : Afsluiting met aansluitend receptie en buffet


Paviljoen Het Oosten is uitstekend per openbaar vervoer te bereiken. Verder zijn er beperkt gratis parkeerplaatsen aanwezig op het terrein.

Wij horen graag zo spoedig mogelijk of u aanwezig wilt zijn op dinsdag 11 september. We bieden u de mogelijkheid om zelf te participeren in het programma. U neemt actief deel aan de groepssessies en beoordeelt samen met andere aanwezigen de genomineerden op hun innovatiewaarde.

Om u op te geven voor deze verkiezing en uitreiking van de Gouden Kans 2007 kunt u een e-mail richten aan aanmelden@hetprbureau.nl. Voor meer informatie en (interview)verzoeken kunt u contact opnemen met Ivo van den Brand of Marnix Geus van Het PR Bureau, via 020 – 670 22 32 of per e-mail: ivo@hetprbureau.nl.

Wij zouden vereerd zijn met uw komst!

Met vriendelijke groet, mede namens Syntens en de provincie Noord-Holland,Ivo van den Brand en Marnix Geus
Het PR Bureau
(020 – 670 22 32)

Trefwoorden: Evenement, Genomineerd, Goud, Innovatie, Kanon, Kans, Kansenkanon, Mkb, Noord-holland, Ondernemer, Prijs, Programma, Provincie, Syntens, Uitnodiging, Winnaar,